Dorian Popa da raspunsul la intrebarea pe care toate fanele lui o aveau. Artistul dezvaluie cine este femeia din inima sa

27 Ianuarie 2014, 13:01

Dorian Popa da raspunsul la intrebarea pe care toate fanele lui o aveau. Artistul dezvaluie cine este femeia din inima sa
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, familie, iubita, mama,
Dorian Popa este unul dintre cei mai doriti barbati din Romania, iar misterul pe care artistul l-a pastrat asupra vietii sale sentimentale a lasat de multe ori loc speculatiilor.

Intr-un interviu acordat pentru AcasaTV, post care implineste 16 ani de existenta pe 2 februarie, Dorian Popa a dezvaluit ca cea mai importanta femeie din viata sa, la momentul actual, este chiar mama sa, ca actrita sa preferata din telenovele este Thalia si ca telenovelele sale preferate au fost "Inger Salbatic" si "Betty cea urata".

1. Cum erai la 16 ani? 

Pot spune cu mandrie ca aveam ceva premii la olimpiade (matematica), cateva diplome de la diferite concursuri de aptitudini si marele titlu de Mister Boboc al Colegiului National "Mihai Eminescu" Constanta.

2.    Telenovela preferata de ACASA este…       

Indiferent ca era vorba de baieti sau fete, toata lumea era cuprinsa de febra telenovelei "Inger Salbatic", in principal de simpatica Natalia Oreiro in rolul lui Mili, urmand ca pasiunea mea pentru telenovele sa creasca odata cu urmatoarea telenovela de succes "Betty Cea Urata". Doua proiecte de mare succes pe care le-am urmarit cu mare drag si despre care imi amintesc si in ziua de astazi.

3. Daca ai fi un personaj din telenovelele difuzate ACASA ce ai fi:

Juan del Diablo.

4. Pe care coleg de la ACASA l-ai lua acasa la tine?

As lua-o pe Thalia.

5. Primul lucru pe care il faci cand ajungi acasa este:

Ma schimb si ma duc la sala, adica "acasa 2".

6. Obiectul cu cea mai mare valoare sentimentala de acasa este:

Canapeua mamei mele.

7. Daca ar fi sa traiesti in alta parte, unde te-ai simti ca acasa?

Miami (Sunt nascut in Constanta).

8. Cea mai buna mancare gatita Acasa in bucatarie este:

Mancare de limba de vita cu masline si lamaie.

9. Regina inimii tale este:

Mama.

10. Cand te-ai mutat la casa ta?

Stau in chirie.

Vezi episoade in intregime pe