marime text:

Dorian Popa s-a despartit de iubita lui

Dorian Popa s-a despartit de iubita lui
Dorian Popa s-a despartit de iubita lui

Dorian Popa, care a devenit cunoscut gratie serialului "Pariu cu viata" de la ProTV si proiectului muzical LaLa Band este din nou singur si disponibil.

"Da, este adevarat, ne-am despartit", a confirmat el ruptura de Eliza.

Dorian Popa si Eliza Ciocan, alintata Elzy, formau un cuplu de mai mult timp, relatia lor fiind presarata cu certuri si impacari.

Desi multi ii vedeau si logoditi, actorul a tinut sa spulbere orice zvon cand declara: "Deocamdata ma dedic actoriei si carierei mele, nici gand de vreo logodna. Suntem prea tineri pentru asa ceva, iar in urmatorii 5 ani nici nu poate sa fie vorba".

Dorian si Elzy isi petreceau adesea timpul liber cu colegii lui din "Pariu cu viata", care sunt foarte buni prieteni si in viata de zi cu zi.

Fanii au fost uimiti sa-i vada pe Dorian si pe partenera lui din serial, Alina Eremia, sarutandu-se "din greseala" intr-un concert in luna martie a acestui an, insa Dorian spunea atunci ca iubita lui din viata reala nu era geloasa.

 

7 ponturi simple ca sa dai jos burta fara sa mergi la sala MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic:

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor10 mesaje