Dovada ca dragoste nu tine cont de varsta. Povestea acestor batrani pare un scenariu de film

18 Februarie 2016, 17:35

Dovada ca dragoste nu tine cont de varsta. Povestea acestor batrani pare un scenariu de film
Citeste mai mult despre: dragoste, batrani, poveste, scenariu de film,
Sotia barbatului din filmuletul de mai jos si-a pierdut vederea la varsta de 52 de ani, dar dragostea pe care i-a poarta el a trecut foarte repede de aceasta bariera.

Pentru ca iubeste foarte mult florile si mai laes pentru ca adora sa le priveasca, lucru pe care nu mai putea sa il faca dupa ce si-a pierdut vederea, barbatul a decis sa ii planteze un camp de flori in jurul casei.

Domnul si doamna Kuroki si-au unit destinele in anii 50' si aveau planuri mari pentru ziua in care aveau sa iasa la pensie: o excursie prin cele mai frumoase locuri ale Japoniei. Batranelul a decis sa isi bucure sotia in fiecare zi este pentru ca femeia nu a reusit sa se adapteze la viata in intuneric si a ajuns sa se izoleze.

Sotul i-a ramas alaturi si timp de doi ani a transformat gradinile din jurul casei lor intr-un camp cu o floare roz, denumita shibazakura. Chiar daca nu poate vedea privelistea minunata, doamna Kuroki simte mirosul florilor si a inceput sa isi petreaca din ce in ce mai mult timp in gradina.

Vezi episoade in intregime pe