Dovada ca educatia conteaza. Gestul pe care il face acest pusti in fiecare luna este de admirat

06 Ianuarie 2016, 15:34

Dovada ca educatia conteaza. Gestul pe care il face acest pusti in fiecare luna este de admirat
Citeste mai mult despre: baietel, de admirat, dovada, educatie,
Chiar daca are numai 6 ani, Lyle Drummonds este deja un gentleman, iar gestul pe care il face in fiecare luna confirma acest lucru.

Femeia a postat o imagine cu baietelul ei atunci cand sta la masa si scoate din portofel o suma de bani pentru a achita nota de plata.

Mama si fiul au inceput sa iasa in oras in fiecare luna de acum patru luni, iar aceasta este dovada clara ca lectiile de bune maniere pe care i le-a predat micutului nu au dat gres.

"Am observat ca este foarte politicos oriunde merge. Ii intreaba pe oamenii pe care ii intalneste cum a fost ziua lor. Este adorabil", a marturisit mama.

"O data pe luna, fiul meu in varsta de 6 ani ma scoate in oras sa luam cina impreuna. Imi deschide usa, imi trage scaunul, imi vorbeste despre cum a fost ziua lui si se intereseaza de cum a mers a mea, plateste masa cu banii pe care ii castiga dupa ce indeplineste anumite sarcini si lasa bacsis",  a fost descrierea pe care femeia a adaugat-o in dreptul pozei publicate pe retelele de socializare. 

 

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Posted by Nikkole Paulun on Friday, January 1, 2016

Vezi episoade in intregime pe