Dovada ca exista oameni cu un suflet mare. Eforturile depuse de un barbat pentru a salva o caprioara ranita

05 Ianuarie 2016, 14:32

Dovada ca exista oameni cu un suflet mare. Eforturile depuse de un barbat pentru a salva o caprioara ranita
Oamenii care decid sa dedice timp pentru salvarea animalelor merita toata aprecierea. Actiunile lor nobile ar trebui luate ca exemplu de toata lumea si urmate.

O caprioara a fost victima unui accident de circulatie si, datorita unor oamenii cu suflet mare, a reusit sa depaseasca starea critica in care se afla. 

Citeste si: A gasit o mica comoara in gunoiul de la centrul de reciclare unde lucreaza. Ce s-a intamplat cu acest barbat

Asociatia "Wildlife Aid" din Marea Britanie a primit un apel prin care se anunta ca o caprioara zacea pe marginea soselei. Victima a unui accident rutier, animalul suferise rani multiple, iar sansele sale de supravietuire erau minime. Simon, barbatul care s-a implicat in salvarea ei, a sosit rapid la locul accidentului si, cu multa rabdare, a incercat sa stabileasca ce parti ale corpului animalului au fost afectate. 

La inceput, caprioara este vizibil speriata, insa nu dupa mult timp devine tot mai linistita si accepta ajutorul salvatorului sau. Ajunsa la cabinetul medicului veterinar, caprioara a primit toate ingrijirile necesare, urmand la final sa fie dusa inapoi in habitatul sau natural. 

Odata ajunsa in padure, caprioara a ezitat sa intre in padure. Simon s-a straduit sa o incurajeze si a ajutat-o sa se repuna pe picoare. Astfel de gesturi trebuie apreciate si aplaudate. Respect!  

Vezi episoade in intregime pe