Ca orice mireasa, Dana a dorit sa celebreze casatoria alaturi de cei dragi ei si a invitat la eveniment 250 de persoane, receptia fiind estimata la cel putin 32 000 de dolari. In momentul in care Brendan a decis amanarea evenimentului, femeia nu a putut sa isi recupere banii investiti in eveniment, motiv pentru care a laut o hotarare importanta. 

Citeste si: Isi hranea bebelusul in public cand si-a dat seama ca cineva o urmareste. Experienta pe care nu o va uita prea curand

Dana si-a dorit ca cineva sa se bucure totusi de bunatatile comandate pentru nunta, asa ca "a invitat" la eveniment 150 de femei si copii fara adapost din Seattle. 

Cand Dana a comunicat aceasta decizie parintilor sai, acestia s-au gandit sa transforme totul in ceva cu adevarat special. Cateva dintre femeile invitate au fost duse sa se machieze si sa se coafeze pentru receptie, in timp ce alte rude le-au donat acestora rochii si bijuterii. 

Dana nu a avut puterea sa participe la eveniment, insa s-a declarat incantata ca a putut sa ajute oamenii nevoiasi, scrie Daily Mail

Stood up by her groom, this would-be bride turned what could have been a major downer into a major party for 150 homeless women and children. (via NowThis)

Posted by Upworthy on Tuesday, February 9, 2016