• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Drame, iubiri puternice si rasturnari de situatie in sezonul 3 din "Pariu cu viata". De AZI, la ProTV si pe Voyo.ro, de la 20:30

Drame, iubiri puternice si rasturnari de situatie in sezonul 3 din "Pariu cu viata". De AZI, la ProTV si pe Voyo.ro, de la 20:30

Drame, iubiri puternice si rasturnari de situatie in <span style="color: rgb(255, 0, 0);">sezonul 3 din "Pariu cu viata".</span> De AZI, la ProTV si pe Voyo.ro, de la 20:30

“Pariu cu viata” revine la ProTV cu un nou sezon, din 17 septembrie la ProTV in fiecare luni de la 20.30 cu multa muzica, drame puternice si rasturnari de situatie care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura!

Odata cu intrarea intr-o noua etapa a vietii, problemele tinerilor din LaLa Band nu intarzie sa apara, dramele sa capete o alta amploare, iar povestile de iubire sa fie traite la intensitate maxima. 

Sezonul 3 din “Pariu cu viata” incepe cu intoarcerea Ancai de la Londra, unde a fost in vacanta cu bunicul ei, insa viata adolescentei se complica cu drame puternice care vor afecta toata trupa LaLa Band, iar povestea ei de dragoste cu Vlad intampina obstacole. 

 Intre filmarile de la malul marii, la rasaritul soarelui, si cele nocturne, din jurul focului de tabara, pentru serialul “Pariu cu viata”, tinerii din LaLa Band s-au distrat de minune in Vama Veche, insa peripetiile acestora vor tine in suspans telespectatorii inca din primul episod. 





Nu va pot spune prea multe din primul episod, cert este ca Anca dispare, ceea ce face ca toate actiunile sa depinda de ce i s-a intamplat la inceput. Apar probleme si in cuplul Anca-Vlad, probleme datorate diferentei de varsta si de preocupari. Ancuta creste, problemele ei sunt mai puternice, dar si povestea ei de dragoste este mai profunda. Momentele comice nu vor lipsi. Eu cred ca veti gasi tot ce va doriti in sezonul 3, spune Criss.

 “Ioana este in sfarsit mai fericita ca de obicei, este proaspat intrata la facultate si trece printr-o perioada mai buna a vietii ei. Ne-am bucurat foarte mult sa plecam in deplasare la mare, ne-am distrat foarte mult, am imbinat utilul cu placutul. Pe langa filmari, am petrecut momente frumoase impreuna la focul de tabara”, spune Alina. 

Pentru mine, filmarile din Vama Veche au fost destul de grele intrucat am fost bolnav in perioada aceea. Am avut dureri de cap, febra, noroc ca majoritatea secventelor au fost dramatice. Nu va pot spune mai mult, dar o sa vedeti in primul episod. In sezonul 3 veti urmari mult mai multe secvente comice din partea cuplului Anca-Vlad, dar ca in orice cuplu exista urcusuri, coborasuri si momente tensionate”, spune Vlad.

Personajul meu este in permanenta indragostit, vrea sa-si gaseasca persoana de care sa se indragosteasca, dar nu reuseste. Liviu pune un pariu si acum … sa vedem ce o sa iasa :) !” declara Liviu.

La finalul sezonului trecut, sarbul Dragoslav, personajul negativ interpretat de Gheorghe Visu, i-a lasat in suspans pe fanii serialului “Pariu cu viata”. In noul sezon, personajele din “Pariu cu viata” vor simti pe pielea lor cine este cu adevarat sarbul misterios : “Dragoslav este cu totul si cu totul diferit de ce am jucat pana acum. Este un tip Che Guevara de prin Kosova, care se ocupa cu afaceri murdare, si daca meseria lui este de traficant de carne vie, probabil o sa incerce unele razbunari”, dezvaluie Gheorghe Visu.

Cum va reactiona Mara (Carmen Tanase) in fata dificultatilor prin care trec copiii ei, ce momente comice savuroase pregatesc Tantica (Elvira Deatcu) si Gica (Gabriel Popa), veti  afla incepand de luni, 17 septembrie, de la 20.30, numai la Pro Tv.

“Noul sezon vine cu multe surprize frumoase, iar in ceea ce o priveste pe Mara, ea isi pastreaza linia sobra si serioasa, are grija de familie si copii si trece prin tot felul de dificultati cu demnitate”, spune Carmen Tanase.

“Tantica va fi destul de surghiunita, cel putin la inceputul sezonului pentru ca Gica se poarta cam urat cu ea. De fapt, saracul este si indreptatit sa faca asta pentru ca este obositoare si cicalitoare, si pentru Gica acest cocktail devine mult prea greu de suportat”, spune Elvira Deatcu. 

 “Gica Popa are o datorie de achitat din sezonul 2 si anume, confruntarea cu Sandu Anghel, lucru pe care il va face intr-o maniera proprie chiar in primul episod, intr-un  fel in care nimeni nu se asteapta. Relatia cu Tantica, desi suntem obisnuiti cu suisurile si coborasurile ei, va lua o turnura total neasteptata”, povesteste Radu Gabriel.

Teo Trandafir este si un spectator fidel pentru ca : “Eu ma uit pentru ca ma fascineaza copiii astia de liceu care canta, danseaza si invata in acelasi timp. Eu zic ca ei sunt modele pentru colegii lor. Muncesc cu modestie, talent si profesionalism. Toti cunoscutii mei ma intreaba daca vocile lor sunt vocile lor. Evident! Copiii astia canta! Ma uit pentru actorii formidabili pe care am sansa sa-i revad: Carmen Tanase, Elvira Deatcu, Gheorighe Visu, Marin Moraru, Radu Gabriel, ce sa mai spun? Ma uit si ca sa ma vad pe mine, o nebuna care se reinventeaza la 45 de ani, cu ajutorul acestor oameni... La varsta mea, sa incepi o meserie noua, trebuie sa ai ceva curaj si inconstienta. Dar cu un pic de noroc, cine stie, poate o sa-mi iasa! De placut, imi place la nebunie! Pacat ca asta nu e tot! :))

Uitati-va ca sa-mi spuneti unde gresesc, unde fac bine, daca fac fac bine! Uitati-va ca sa ne vedeti razand si plangand, traind si simtind impreuna! Cred ca daca ne punem problema unui pariu cu viata, fiecare dintre noi, avem sanse uriase de a-l castiga!”, adauga Teo Trandafir.

Pentru cel de-al treilea sezon, membrii LaLa Band pregatesc piese compuse special pentru ei de Ionut Adrian Radu, dar si piese consacrate din repertoriul romanesc si international, printre care:– “Just a Kiss”- Lady Antebellum, “Just Can’t Get Enough” – The Black Eyed Peas sau “Bleeding Love” – Leona Lewis.

Cristina : “Avem deja inregistrate melodii foarte frumoase pe care asteptam cu nerabdare sa le impartasim cu voi” : Dido – “Here With Me”, Colbie Caillat – “Lucky”

“Printre piesele noastre se numara “When You Say Nothing at All” – Ronan Keating, “Murder My Heart – Michael Bolton si o piesa in limba franceza a lui Joe Dassin cat despre coregrafii, ce sa mai? O sa vedeti!”, spune Vlad.

“Vom incerca sa va surprindem la fiecare moment muzical, am pregatit cover-uri indragite : “Just Can’t Get Enough – The Black Eyes , If I Die Young- The Band Perry, dar si piese originale, compuse pentru noi de Ionut Adrian Radu”, completeaza Alina.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni