• Emisiuni
  • Vocea României
  • Duelul de la "Vocea Romaniei" la care ai nevoie de acordul parintilor pentru vizionare. Ce au facut ei pe scena a fost un "preludiu prelungit"

Duelul de la "Vocea Romaniei" la care ai nevoie de acordul parintilor pentru vizionare. Ce au facut ei pe scena a fost un "preludiu prelungit"

Duelul de la "Vocea Romaniei" la care ai nevoie de acordul parintilor pentru vizionare. Ce au facut ei pe scena a fost un "preludiu prelungit"

Ioan Bigea si Diana Bucsa, cei doi concurenti din echipa lui Moga, au oferit unul dintre cele mai explozive dueluri de la Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Concurentii au interpretat piesa asa cum versurile au dictat: o piesa cuminte, dar de dragoste, care sa faca flacara pasiunii sa se reaprinda.

Ioan si Diana au facut un duel despre care s-a spus ca ai nevoie de acordul parintilor pentru vizionare, iar interpretarea piesei "Sexual Healing" l-a pus la grea incercare pe Marius Moga.

Show-ul este integral pe Voyo.ro

Doua voci puternice, doua personalitati pe masura, doi concurenti care au incercat sa se eclipseze reciproc pe scena - asta au vazut ceilalti trei antrenori, care remarcat stilul agresiv. 

"A fost un preludiu prelungit, dar fara finalizare. Ai fost intimidat de ea", a fost de parere Loredana.

Marius Moga a decis sa mearga mai departe in competitia vocilor alaturi de Ioan Bigea, in timp ce Diana Bucsa a parasit concursul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni