• PRO TV
  • Mihaela Radulescu intra in ringul visurilor! Giani Kirita si Falemi sunt duelisti ACUM, la "Dansez pentru tine". Afla CUM VOTEZI

Mihaela Radulescu intra in ringul visurilor! Giani Kirita si Falemi sunt duelisti ACUM, la "Dansez pentru tine". Afla CUM VOTEZI

Mihaela Radulescu intra in ringul visurilor! Giani Kirita si Falemi sunt duelisti ACUM, la "Dansez pentru tine". Afla CUM VOTEZI

Azi, veselia, chiotele si pasii apasati intra in hora celei de-a treia editii din acest sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Concurentii imbraca straie de sarbatoare si se pregatesc sa chefuiasca autentic romaneste, pentru ca dansul popular este stilul pe care il vor dansa cu totii. In editia de maine nu doar folclorul va fi la loc de cinste, pentru ca cel de-al doilea stil de dans, tras la sorti de perechile intrate in competitie, va face ca diversitatea sa fie din nou la ea acasa. Se va dansa, printre altele, reggaeton, dans contemporan, Charleston si tango argentinian.

Duelul de azi se da intre doi fotbalisti, fosti rivali si pe teren. De data aceasta ei se vor intrece in pasi de dans si doar unul dintre ei, cel care va obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, isi va putea continua evolutia in ringul visurilor alaturi de partenera lui.

Saptamana aceasta au muncit cu si mai multa indarjire ca pana acum, pentru ca in joc este visul de-o viata al cuiva. Giani Kirita a marturisit ca la conditia fizica pe care a capatat-o in urma cantonamentului Dansez pentru tine ii permite sa se reapuce de jucat fotbal, in timp ce Falemi a recunoscut ca a avut nevoie de doua ore si jumatate de masaj pentru ca are spatele blocat. Tot Falemi si-a prezentat „colectia” de vanatai, adunata in timpul antrenamentelor: soldul, cotul si umarul drept si partea stanga a bazinului poarta semnele faptului ca sportivul si-a dat toata silinta la repetitii. 

Ca de obicei, iti poti vota favoritii prin SMS la 1322 cu textul "Giani", pentru Giani si Dana sau "Falemi" pentru Falemi si Emanuela sau sunand la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani si la0900. 760. 408 pentru Falemi. 
Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Ca si editia trecuta, juriul a decis schimbarea coregrafului, de data aceasta pentru echipa formata din Ilinca Vandici si Razvan Marton. Cei doi s-au pregatit pentru editia de azi alaturi de Caprioara. „A fost o saptamana grea, dar frumoasa. Cred ca orice schimbare e benefica atata timp cat este in favoarea scopului pe care il avem aici, acela de a-l ajuta pe Razvan”, a declarat Ilinca. 

Tot azi, Mihaela Radulescu intra pentru prima data in ringul visurilor de la ProTV, unde va dansa pentru un caz umanitar. “Dansez pentru visul unui copil talentat, a carui poveste m-a chircit de durere… Asa cum mi se intampla de cate ori aud ca un copil striga de dorul mamei lui si ca se zbate in nevoi inimaginabile. Sper sa gasim impreuna o cale sa-l ajutam si daca de dansul meu depinde, atunci sa stiti ca voi dansa grozav, numai sa stiu ca acest copil va zambi fericit, in bratele mamei lui si ca familia lui va avea o viata mai buna”, a promis Mihaela. 

Vedeta se pregateste cu sarguinta pentru momentul artistic de vineri seara alaturi de coregraful Bogdan Boanta. “E atata munca si e atat de greu sa ajungi sa dansezi onorabil, sa te sincronizezi cu partenerul, sa dansezi pe tocuri, sa uiti de tot ce te doare si sa nu te gandesti decat la ce ai de facut. Am o imensa admiratie pentru concurentii si coregrafii de la aceasta emisiune si abia acum realizez cu adevarat ce inseamna masinaria asta numita Dansez pentru tine”, a mai marturisit Mihaela. “Din fotoliu, de-acasa, pare totul atat de simplu, dar aici, intrand in fiecare sala de repetitii si vazand concurentii, dansatorii si coregrafii epuizati de efort, dar continuand pana la ore tarzii din noapte sa repete, credeti-ma, mi-au dat lacrimile. Muncesc si eu, cot la cot cu ei, Bogdan ma ajuta enorm si ma chinuie pe masura, dar habar n-aveti cat imi place si cat iubesc ce fac…”, a dezvaluit vedeta. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni