ASTAZI, de la 20:30, incepe Vocea Romaniei Junior! Vocea te face mare! 

ASTAZI, de la 20:30, incepe Vocea Romaniei Junior! Vocea te face mare! 

Vocile noii generatii sunt gata sa dea tonul unei super competitii!

Vocile noii generatii dau tonul unei super competitii duminica aceasta, de la 20:30, la Vocea Romaniei Junior! Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor sunt nerabdatori sa le arate romanilor ca esentele tari se tin in sticlute mici! Concurenti cu voci incredibile, plini de entuziasm, optimism, determinare si mereu cu zambetul pe buze vor urca pe scena noului show Pro TV si o vor umple cu energia si inocenta specifice copilariei! 

”Eu m-as uita la Vocea Romaniei Junior chiar daca n-as fi prezentator, pentru ca eu cred ca este primul format cu adevarat exceptional in ceea ce priveste copiii cu voci fenomenale de la noi din tara. Nu face decat sa ateste faptul ca exista talent si mai jos de 14 ani.”, a spus Mihai Bobonete despre Vocea Romaniei Junior, iar Robert Tudor a completat: ”Abia astept sa ascultati cele mai bune voci de copii din Romania si sa va bucurati de un spectacol pe cinste incepand de duminica! Andra, Marius Moga si INNA fac o echipa minunata, iar concurentii care au venit la auditiile pe nevazute sunt facuti sa cante! O sa fie show, o sa fie magie si o sa fie distractie!”.

Misiunea celor trei antrenori, Andra, Marius Moga si INNA, va fi una extrem de dificila in prima editie de auditii pe nevazute, deoarece toti copiii sunt foarte buni, au tehnica vocala impecabila si sunt pregatiti sa dea totul pe scena. Duminica aceasta, vom asculta melodii interpretate extraordinar in engleza, romana, franceza sau albaneza si vom avea parte de o surpriza incredibila din partea unui concurent de numai sapte ani. Pustiul, plin de energie si entuziasm, are ritmul in sange si ii va uimi pe antrenori nu doar cu vocea lui, ci si cu miscarile electrizante de rock’n roll, dar va face si marturisiri despre o colega pe care o place foarte mult.

Tot in prima editie, unul dintre concurenti, foarte sigur pe el, va spune: ”Eu, la Vocea Romaniei Junior vreau sa fiu foarte rock, vreau sa sochez publicul!”, iar altul, plin de emotii, va spune in culise: ”Eu am sperat pana in ultimul moment ca un scaun se va intoarce, dar speranta moare ultima.”.

Duminica, de la 20:30, nu va lipsi nici disputa dintre antrenori pentru cele mai bune voci ale primului sezon Vocea Romaniei Junior. Andra, Moga si INNA vor lupta cu toate armele si vor face tot posibilul sa-si formeze cele mai tari echipe cu care sa mearga mai departe catre marele trofeu si premiul in valoare de 50.000 de euro!

Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni