• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • E miercuri, e comedie la ProTV! Fierbintenii dezbat intens rolul femeii in societate, Bobita e in pericol de moarte

E miercuri, e comedie la ProTV! Fierbintenii dezbat intens rolul femeii in societate, Bobita e in pericol de moarte

E miercuri, e comedie la ProTV! Fierbintenii dezbat intens rolul femeii in societate, Bobita e in pericol de moarte

Fierbintenii dezbat intens rolul femeii in societate, Bobita e in pericol de moarte, iar echipa Atletico Textila are un nou finantator.

In fiecare miercuri si joi, la Pro TV razi romaneste! In aceasta seara, de la 20:30, ne facem incalzirea cu Las Fierbinti, intr-un episod in care aflam “Ce este viata?”. Meciul serii incepe la 21:30, atunci cand Atletico Textila se pricopseste cu un nou finantator!

In episodul Las Fierbinti din aceasta seara, de la 20:30, panda lui Robi da, in sfarsit roade, cand descopera ca o masina de ambulanta vine in fiecare seara in curtea lui Bobita. Atunci cand, dupa multe nopti nedormite, reuseste sa vorbeasca cu echipajul de ambulanta si incearca sa afle ce se intampla cu Bobita, raspunsul este unul tragic:  “Mai bine nu intrebati! Nu apuca Revelionul.”. De aici, se poate observa cu usurinta ca pierderea lui Bobita nu ar fi primita foarte bine de catre fierbinteni, vestea merge din gura in gura, iar situatia se complica din ce in ce mai tare.

In acelasi timp, Firicel si Ardiles au o discutie destul de aprinsa despre rolul femeii in societate. Totul porneste de la faptul ca Ardiles calca haine si spune ca il relaxeaza, Firicel fiind foarte vehement in ideea ca femeia trebuie sa stea la cratita si la curatenie, pentru ca barbatii merg la razboi. Argumentele pe care i le aduce Ardiles, care are o gandire proaspata, nu sunt luate in seama de Firicel, el fiind complet convins ca are dreptate.


De la 21:30, Atletico Textila are un nou finantator si administrator, adica “el da cascavalul” – interpretat de nimeni altul decat Florin Calinescu! Iar primul lucru pe care il face este o inspectie atenta a echipei de fotbal, concluzia fiind una destul de trista: Vladut este prea slabut, Costel are muschii gatului atrofiati, iar Leonard...cheleste! Se pare ca Raluca, patroana echipei, atunci cand a semnat contractul pentru un imprumut, nu a citit toate punctele, asa ca acum trebuie sa se descurce cu noua situatie neplacuta.

Miercuri si joi, in fiecare saptamana, romanii aleg comedia romaneasca de la Pro TV! In aceasta seara, Las Fierbinti si Atletico Textila aduc noi episoade in care aventura si comicul se completeaza perfect.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni