E OFICIAL! Smiley isi face piesa impreuna cu Krem, finalistul de la Romanii au talent

E OFICIAL! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Smiley isi face piesa impreuna cu Krem,</span> finalistul de la Romanii au talent

In premiera la ProFM, DJ-ii GreeG si Onuc l-au avut invitat miercuri seara, de la ora 21:00 pe Krem, care i-a intretinut pe ascultatorii aflati pe receptie cu piese interpretate live in studio.

In varsta de 23 de ani, Razvan Alexe pe care telespectatorii l-au vazut si l-au sustinut la “Romanii au talent”, la ProTV a povestit momentele prin care a trecut la emisiune si mai ales dupa.

“A fost foarte amuzant si cu siguranta cea mai tare si mai revigoranta experienta. Sint extraordinar de recunoascator tuturor”, le-a spus Razvan lui GreeG si lui Onuc.

Ascultatorii ProFM au aflat chiar de la Razvan ca este student la Actorie, ca are o prietena si ca numele de scena Krem vine de la Kremlin, iar talentul sau este o joaca cu multe cuvinte, iar tehnica de respiratie necesita mult exercitiu.

•    Smiley 'a pus ochii' pe Razvan Alexe inca de la preselectiile de la Romanii au talent "Eu maine as face o piesa cu tine si sunt convins ca o sa facem!" i-a promis atunci Smiley.


Printre momentele in care a compus versuri si a stat de vorba cu Greeg si cu Marius Onuc s-a strecurat si o surpriza pe care Dj-ii i-au pregatit-o invitatului lor. Astfel, nimeni altul decit Smiley a intrat in direct la ProFM si a confirmat ca va face o piesa impreuna cu Krem si ca nu a fost impresionat doar in timpul emisiunii cind acesta a performat pe scena.

“Imi place foarte mult stilul lui si felul in care stie sa se autoironizeze. Cu siguranta vom face o piesa impreuna”,
a declarat Smiley. “Oficial ne merge si mai bine” l-a completat Krem incintat, care a primit propunerea spunindu-i-se ca “tu esti funny, noi sintem Ha Ha Ha deci ne potrivim”.

Alexe 'Krem' Razvan - semifinala Romanii au talent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni