Din pacate, din ce in ce mai multe animalute ajung sa fie abandonate pe strazi. Ramase fara un acoperis deasupra capului si un stapan care sa le poarte de grija, patrupedele sunt expuse pericolelor. 

Putine sunt cazurile in care animalele abandonate ajung sa fie salvate de oameni cu inima mare. Povestile cu final fericit ale acestor patrupede devin rapid cunoscute in mediul online si sunt apreciate de numerosi internauti. 

Citeste si: O fetita se afla pe o pajiste inconjurata de o multime de caini lupi. Ce se intampla cand micuta ridica mainile spre cer

Acesta este si cazul a doi catelusi simpatici. Abandonati pe strazi, acestia au fost adoptati de calugarii unui templu budist din China. Te intrebi de ce a castigat atat de multa popularitatea poestea celor doi catei? Ei bine, din momentul in care au fost salvati, patrupezii stau imbratisati. E felul prin care animalutele isi ofera unul altuia protectie. 

Salvatorii i-au fotografiat in aceste ipostaze adorabile, iar acum imaginile i-au cucerit pe internauti. Din fericire, ambii catelusi se afla acum pe maini buni si au toate sansele sa creasca intr-un mediu sanatos.