• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • A venit vremea marilor decizii pentru membrii Lala Band. Sezonul 4 din "Pariu cu viata" este in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV

A venit vremea marilor decizii pentru membrii Lala Band. Sezonul 4 din "Pariu cu viata" este in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV

A venit vremea marilor decizii pentru membrii Lala Band. Sezonul 4 din "Pariu cu viata" este in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV

E vremea marilor decizii pentru tinerii din LaLa Band, in sezonul 4 din “Pariu cu viata”. Veti fi martorii unor drame puternice, triunghiuri amoroase si povesti de dragoste mult mai intense si profunde, vor savura cu zambetul pe buze secventele de comedie din fiecare episod si vor asculta cover-uri si mult mai multe piese originale interpretate de LaLa Band.

Trecerea de la adolescenta la viata de adult ridica semne de intrebare. Apar probleme, situatii si provocari noi, iar membrii LaLa Band au de ales intre prietenie si dragoste, intre minciuna si adevar, au de trecut prin momente de gelozie si neincredere, au de iertat si de indreptat greseli din trecut.

Anca nu mai este un copil, a crescut, este indragostita si considera ca este timpul sa experimenteze un nou stil de viata alaturi de iubitul ei, Vlad:“Din punctul nostru de vedere, speram sa va surprindem placut, cu multa comedie si cu cea mai frumoasa poveste de dragoste traita de doi adolescenti. Anca si Vlad s-au maturizat, ca si noi de altfel. Veti vedea. Cei doi grabesc un pic lucrurile si apar ceva probleme, o sa vedeti si comedie

 multa, intamplari foarte simpatice, romance, dar si ceva probleme. Ca in viata. Acum, la al patrulea sezon ne simtim mai maturi, mai experimentati, mai fericiti, mai indragostiti”, spun Criss si Vlad.

Ioana, Andrei si Liviu sunt prinsi intr-un triunghi amoros, insa numai o varianta este norocoasa…“In sezonul 4 are loc o maturizare, se creeaza tot felul de intrigi, triunghiuri amoroase, personaje noi, in concluzie multa actiune, dragoste, muzica, pasiune. Personajul meu este prins la mijloc intre Andrei si Liviu, intampina foarte multe dificultati in a-l alege pe unul din ei”, spune Alina.

“Andrei porneste un drum greu, insa dupa cum v-a obisnuit, nimic nu-l opreste din a-si atinge scopul, recucerirea Ioanei. Imi doresc ca publicul sa ne indrageasca la fel de mult, daca nu mai mult si sper din tot sufletul sa le placa noul “suflu” pe care am incercat sa il dam serialului” declara Dorian.

“Personajul meu va duce doua mari lupte: lupta cu viata si lupta pentru dragostea Ioanei.Va intampina mari dificultati, dar va lupta pana la capat. Speranta moare ultima, nu? O iubeste enorm pe Ioana si, pe fondul bolii pe care o are, simte ca Ioana ii este ultima ancora in realitatea dura pe care o traieste”, declara Liviu. 

Cristi este foarte indragostit de Sara, insa aceasta iubire ii aduce numai probleme…“Sara a fost, pe parcursul celor 3 sezoane cand personaj negativ cand personaj pozitiv, in functie de situatie. Insa, in sezonul al 4-lea, debuteaza din start ca si personaj negativ, nepasatoare cu lumea inconjuratoare si se refugiaza in lumea ei. Sara va trece prin momente foarte dramatice, este pusa intr-o situatie aparent fara iesire”, spune Sore.

“Din 13 martie va veti intalni cu un Cristi indragostit pana peste cap de Sara, dar care nu stie ce il asteapta din partea persoanei iubite. O sa aiba parte de lucruri negative in viata sa dar asta nu il va influenta sa devina Cristi de dinainte”, spune Rapha.

Monica si Dima isi doresc sa treaca la un alt nivel si considera ca aparitia unui copil le va consolida si mai mult iubirea si casnicia. “LaLa Band trece intr-o alta etapa. In sezonul 4 din “Pariu cu viata” se vor confrunta cu diverse probleme si vor fi pusi in situatii in care vor realiza ca nu mai sunt copii si trebuie sa se maturizeze. Monica si Dima vor ceva nou in casnicia lor si cred ca sunt pregatiti sa aiba un copil”, spune Alexia.

Bubu isi alege drumul in viata fara ca deciziile lui sa-i afecteze pe cei dragi…“Personajul meu se maturizeaza si mai mult pentru ca este pus in fata unor situatii limita. Vom vedea care sunt si daca le va face fata. Intampinam tot felul de probleme inca din primele episoade, iar Bubu isi doreste ca lucrurile sa nu mai fie precipitate si totul sa fie bine si inca mai spera la Berklee”, spune Bubu.

Dana isi va surprinde prietenii si familia cu noua ei poveste de dragoste: “Dana este personajul care reuseste sa isi faca mereu colegii sa rada, chiar si in momentele foarte tensionante! Va trece prin cateva momente dificile, dar supararea si tristetea nu sunt caracteristice personajului, asa ca isi revine cu repeziciune! Cred ca in final Dana o sa surprinda aruncandu-se in bratele unui LaLa boy, la care nimeni... nici macar ea nu s-ar fi gandit!”, declara Ana.

 Tinute indraznete si atitudine provocatoare, coregrafie spectaculoasa si o locatie care suceste mintile, tinerii din LaLa Band apar in noul generic de final in ipostaze sexy asa cum telespectatorii nu i-au mai vazut pana acum: “Filmarile au avut loc la service-ul BMW, printre masini si au decurs asa cum ne asteptam. Coregrafia realizata de Vica ni s-a potrivit de minune, iar cadrele vor fi unele incitante. Am filmat in jur de 7 ore, timp in care am intrat in rolul unor fete care lucreaza la un garaj auto, asa ca vestimentatia a fost una casual, dar sexy, atat cat sa atraga privirile baietilor din LaLa”, spune Alina. 

“Acum, la cel de-la al 4-lea sezon ne simtim mai maturi, mai experimentati, mai fericiti, mai indragostiti. Ne-a placut la nebunie atmosfera creata la filmarile din garaj pentru genericul de final, piesa ii apartine lui Ionut Radu a.k.a John Puzzle, compozitorul trupei, ne place foarte mult si ne reprezinta”, adauga Criss si Vlad.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni