Pamela Anderson s-a mandrit cu cei doi baieti ai sai la gala de decernare a Los Angeles Fashion Awards. Vedeta s-a lasat fotografiata alaturi de Dylan si Brandon pe covorul rosu, demonstrand ca inca mai are calitatile fizice care au facut-o celebra in urma cu aproape 25 de ani.

Dylan Jagger Lee, 18 ani, si Brandon Thomas Lee, 19 ani, au semnat deja cu agentia de modele Next Model Management. Ce doi baieti pe care Pamela ii are cu primul ei sot, Tommy Lee, au insotit-o in ultima perioada la majoritatea evenimentelor importante, semn ca vedeta vrea sa ii introduca in peisajul monden.

In urma cu un an, pana si familia divei era ingrijorata pentru ea, blonda trecand printr-o etapa in care slabea vazand cu ochii, iar motivul fiind necunoscut.

Intrebat de Radar Online, medicul Neal Handel, chirurg estetician care lucreaza in Beverly Hills, Los Angeles, era atunci de parere ca Pamela Anderson a pierdut 8 kilograme incepand cu 2013: "Are un aer obosit, tot corpul pare foarte slab, semnul unei pierderi in greutate foarte rapide", preciza acesta. "Se vede acest lucru mai ales pe chip. Singura parte a corpului care nu s-a modificat sunt sanii, dar are implanturi mamare", adauga el.