• PRO TV
  • EA este Lorelai, fetita fara maini, abandonata la nastere, care a reusit sa uimeasca o tara intreaga

EA este Lorelai, fetita fara maini, abandonata la nastere, care a reusit sa uimeasca o tara intreaga

EA este Lorelai, fetita fara maini, abandonata la nastere, care a reusit sa uimeasca o tara intreaga

Coregraful Lilian Caraus si fiica lui, Lana, au dansat pentru Lorelai, o fetita abanbonata in spital la nastere, din cauza defectelor sale fizice.

 Alberta Mosnegutu a venit pe lume fara maini si fara femururi. Abandonata in spital dupa nastere, fetita a avut norocul sa fie salvata de Viorica Parvan, un asistent maternal, care nu i-a oferit doar toata dragostea de care avea nevoie, ci si sansa sa isi valorifice talentele, inscriind-o la scoala Populara de Arte, la canto si la desen.

"Dansez pentru tine" este integral pe voyo.ro

In ciuda dizabilitatilor, Alberta canta la orga electronica, deseneaza, scrie poezii, toate acestea intr-un mod foarte simplu si natural, cu ajutorul degetelor de la picioare. Anul acesta, sub numele de Lorelai, fetita si-a si lansat primele trei carti: “Zambet de inger”, “Crestinarea lui Dracula in cetate” si “Eroii, iubirile mele”. Pe langa asta, Alberta a strans zeci de premii la concursurile de muzica, poezie si pictura, demonstrand ca niciun neajuns nu poate sta in calea celui care vrea cu adevarat sa exceleze.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni