In loc de pensule, Natalie realizeaza tablouri originale folosindu-si buzele, iar vopseaua a fost inlocuita cu ruj. Conform Daily Mail, artista si-a descoperit aceasta pasiune in liceu, atunci cand a invatat sa picteze cu ajutorul degetelor. 

Citeste si: La prima vedere pare un ou delicios. Te provocam sa te mai uiti o data. Detaliul pe care nu il sesizezi de la inceput

"Intr-o noapte, ma pregateam pentru o petrecere si m-am dat cu putin ruj de culoare rosie. Am lasat o urma pe o bucata de hartie si atunci mi-a venit ideea", povesteste Natalie despre momentul in care a realizat ca exista si alte modalitati prin care poti picta. 

O vreme, femeia a experimentat, dar a reusit in timp sa isi perfectioneze tehinica. Acum, desenele sale arata spectaculos, iar potretele pe care le creeaza sunt impresionante. 

La 18 ani, Natalie a fost diagnosticata cu Diabet de tip 1, insa aceasta boala nu a impiedicat-o sa isi dezvolte pasiunea pentru pictura. Vezi mai jos cum arata picturile realizate din "saruturi".

Natalie Irish is literally turning kisses into art.See more of her work at www.natalieirish.com.

Posted by INSIDER design on Tuesday, March 1, 2016