Echipa lui Marius Moga mai are nevoie de un membru pentru urmatoarea etapa!

Echipa lui Marius Moga mai are nevoie de un membru pentru urmatoarea etapa!

Fiecare seara de vineri inseamna o noua sansa pentru concurentii de la Vocea Romaniei. Drumul lor catre o cariera muzicala incepe aici si este ghidat de cei mai buni antrenori: Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila.

Unii concurentii au decis cu ce antrenor vor sa mearga mai departe, altii au fost alesi de catre acestia. Unii au ales magia Loredanei, altii au ales veselia lui Smiley sau calatoria alaturi de Tudor, insa Marius Moga i-a cucerit prin realism. 

Pentru Moga auditiile pe nevazute au fost o surpriza si o gura de aer proaspat. Multe voci minunate au ajuns in echipa lui si chiar unele la care nu s-ar fi gandit niciodata. Rock, pop sau muzica populara l-au facut pe Marius sa intoarca scaunul si sa lupte pentru concurenti. 

Cei care fac parte din echipa lui Marius Moga sunt: Alexandra Baraceanu, Ioan Bigea, Alexandru Burghez, Florentina Mihai, Radu Mitrea, Eliza Manda, Diana Bucsa, Alexandra Dimitriu, Alina Dogaru, Florian Rus, Maria Constantin, Velle Marina si Brigitta Balogh. 

Alexandra Baraceanu are 19 ani si a intrat prima pe lista la scoala de Muzica. A cantat in corul scolii si a primit multe premii pentru asta, insa momentul cel mai important din cariera ei muzicala a fost atunci cand a fost acceptata sa cante la vioara intr-o orchestra germana. I s-a spus de multe ori ca seamana cu Alicia Keys si isi doreste ca Vocea Romaniei sa o apropie cat mai mult de indeplinirea visului ei: sa fie auzita de cat mai multi oameni. 

La numai 20 de ani, Ioan Bigea, este cu adevarat un personaj care starneste interesul si emana mister in jurul lui. Toata viata a trait intr-o lume presarata cu dogme religioase. A studiat pianul, a luat lectii de canto cand era copil si a cantat, de asemenea, in corul bisericii. Aparitia sa insa este cu totul spectaculoasa, atitudinea rock si cool, dar si personalitatea vocii lui impresioneaza de la prima vedere. 

Alexandru Burghez are 20 de ani si este student la Facultatea de Muzica din Bucuresti. stie sa cante la pian si chitara iar pasiunea lui pentru muzica a reusit sa il convinga si pe tatal lui sa studieze chitara la facultate alaturi de el. A participat la Vocea Romaniei si anul trecut, insa nu a reusit sa intoarca niciun scaun. Anul acesta, cu un bagaj mai bogat de experienta este determinat sa ajunga cat mai departe.

Florentina Mihai are 22 de ani, este din Bucuresti si studiaza Medicina Dentara. Viata ei se imparte intre cele doua pasiuni: muzica si medicina. Nu ar putea niciodata sa le separe, deoarece ambele ii sunt foarte aproape de suflet. Din punct de vedere artistic este foarte curioasa sa vada ce ii rezerva viitorul si are incredere ca Vocea Romaniei este acea surpriza pe care o astepta. 

Radu Mitrea are 21 de ani, este din Bucuresti si studiaza stiintele Economice. A inceput sa cante la 16 ani pentru prietenii sai, in curtea scolii. A luat lectii de canto si a primit prima sa chitara de la tatal lui. A cantat impreuna cu fratele sau intr-o trupa de folk si a castigat multe premii. Suflet romantic, el compune o melodie de fiecare data cand trece printr-o despartire.

Eliza Manda canta de cand era mica si a absolvit liceul Dinu Lipatti din Bucuresti, dupa care a devenit studenta a Academiei de Muzica la sectia de pedagogie muzicala. Vocea Romaniei reprezinta pentru ea ocazia perfecta de a arata publicului toate calitatile sale muzicale. 

Diana Bucsa are 27 de ani si este directoare de marketing la compania de suplimente nutritive a sotului ei. Natura jobului a fost un plus pentru stilul de viata al Dianei - merge in fiecare zi la sala si este de parere ca o femeie trebuie sa arate bine tot timpul. Muzica face parte din viata ei si pana acum si-a incantat prietenii cu vocea, insa acum spera sa incante o tara intreaga. 

Alexandra Dimitriu a debutat in muzica la numai 6 ani in Tip Top Minitop, iar de atunci a incercat sa se axeze din ce in ce mai mult pe aceasta latura si sa se perfectioneze. A colaborat cu nume mari din industria muzicala din Romania precum: Pacha Man, Camuflaj, Vescan, J. Yolo si multi altii. 

Alina Dogaru vine dintr-un domeniu total diferit de muzica, si anume business. Nu a studiat muzica niciodata si a inceput sa cante de patru ani. Familia ei locuieste in Italia, insa ea vrut sa vina in Romania pentru a incepe o cariera in muzica. A invatat sa cante de la colegii ei de trupa, care au studii muzicale si este de parere ca pe scena trebuie sa fii un artist complet care are o voce buna, danseaza, are atitudine pozitiva si carisma. 

Florian Rus are 25 de ani si este fiul cantaretului Mircea Rusu. Cand era mic, dadea concerte in balcon si teroriza toti vecinii. A fost autodidact in ceea ce priveste muzica, mergand pe ideea conform careia emotiile si mesajele transmise de muzica sunt mai importante decat teoria pe care o inveti in scoala.  Astfel, a invatat singur sa cante la pian si chitara. A avut un duet cu Alexandra Ungureanu la o piesa pe care a compus-o el. in 2004 a participat la o tabara de compus muzica, organizata de Marius Moga. Cariera lui muzicala se afla in plina ascensiune, iar Vocea Romaniei este o noua treapta pe care trebuie sa o urce. 

Maria Constantin este o aparitie in adevaratul sens al cuvantului. si-a inceput cariera in muzica de la varsta de 7 ani, cand a inceput sa studieze pianul, dupa care a continuat cu flautul si a reusit sa castige numeroase competitii muzicale din tara. Provine dintr-o familie mare de muzicieni. Dupa liceu a inceput sa cante in aceeasi formatie cu tatal ei si face acest lucru de noua ani. Canta in mare parte muzica populara, insa vocea ei poate fi usor modelata si pe alte genuri muzicale. 

Povestea Marinei Velle in muzica incepe cu ceva timp in urma cand a colaborat cu un celebru producator muzical timp de un an. A fost invitata sa cante in multe emisiuni TV si a cantat pe yacht-ul lui Mike Tyson cand a venit in Romania. A participat si anul trecut la Vocea Romaniei si a fost selectata sa intre in auditiile pe nevazute insa din motive personale nu a mai putut participa. Anul acesta s-a intors sa recucereasca scena.

Brigitta Balogh canta in copacul din fata blocului cand era mica, deoarece niciunul dintre copiii de acolo nu era de varsta ei. Petrecea foarte mult timp singura, iar muzica a fost cea care i-a tinut companie. A cantat cu Sistem si a facut parte din echipa Hahaha Production timp de 3 ani. in acea perioada Brigitta a lansat o piesa cu Snopp Dogg, insa nu a reusit sa il intalneasca niciodata. A venit la Vocea Romaniei pentru un nou inceput. 

Mai este doar un singur loc disponibil in echipa lui Marius, iar vinerea aceasta vom vedea cine este norocosul care va completa echipa!

Pro TV duce mai departe fenomenul second screen. Aplicaţia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei ofera experienţa completa a show-ului pe telefon şi tableta. Romanii care descarca aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play pot trai experienta de antrenor si isi pot face echipa la Vocea Romaniei.  

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV sau pe voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni