Echipa Visuri la cheie a adus miercuri bucuria si speranta in viata familiei Cristea

Echipa Visuri la cheie a adus miercuri bucuria si speranta in viata familiei Cristea

Viata a fost dura cu familia Cristea, insa Dan si Marioara au luptat impreuna pentru dorintele lor si au facut tot posibilul sa ramana uniti si sa mearga mai departe de fiecare data. Miercuri seara, echipa Visuri la cheie a implinit visul celor doi si al copiilor lor, acela de a avea o casa complet renovata si utilata, un loc plin de caldura si lumina in care sa-si poata construi un viitor frumos.

A cincea editie Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.8 puncte de rating si 29.8% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.6 puncte de rating si 14.3% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:13, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor aproape 2.3 milioane de romani.  

O poveste impresionanta si un nou vis implinit

Oricine se emotioneaza atunci cand vede un copil, mai ales cand vede un copil abandonat, care are nevoie de dragoste si ingrijire, dar nu oricine este dispus sa schimbe ceva in viata lui pentru a ajuta acei copii. Familia Cristea si-a dorit intotdeauna sa aiba casa plina de bucuria data de copii, asa ca Dan si Marioara au adoptat doi baietei, iar acum fac demersurile necesare pentru a infia si o fetita. Insa pentru a-i putea creste in conditii normale si pentru a le putea oferi un trai frumos, cei doi parinti aveau mare nevoie de o locuinta noua. Ieri seara, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au mers in localitatea Magurele pentru a ajuta inca o familie frumoasa. 


Doua saptamani, cat timp a durat renovarea, Dan, Marioara si copiii lor au plecat intr-o vacanta la munte si la mare, iar cei mici au avut parte de diverse activitati la care pana acum doar visau. 

In tot acest timp, echipa de constructori, arhitecti si designeri a lucrat pentru a realiza o locuinta care sa indeplineasca dorintele si nevoile familiei. Dupa doua saptamani, cei cinci s-au reintors acasa si au regasit o locuinta perfecta pentru ei.


Tematica generala abordata a fost veselia. Adela, Alina si Omid au folosit foarte multe plante pentru a decora intreg spatiul, culori deschise si au adus lumina in fiecare colt al incaperii.

Bucataria a fost realizata in stil mediteranean, cu motive specifice, un perete din caramida vopsita si elemente de mobilier care se incadreaza perfect. Dormitorul parintilor a fost gandit ca o lume a reveriei, o explozie de flori, cu printuri foarte puternice si mai multe texturi de lemn, totul cu intentia de a crea un spatiu special pentru Mari.


Camera baietilor este impartita astfel incat fiecare dintre ei sa aiba propriul lui pat, iar la mijloc dulapul este la randul lui organizat in doua parti distincte, cu sisteme fara manere, parand la prima vedere un tablou.

Totul a fost gandit foarte simetric si functional. Echipa Visuri la cheie a realizat si un dormitor pentru fetita, un spatiu perfect pentru o viitoare domnisoara, decorat cu elemente in nuante de roz si alb.

Si baia a suferit o transformare totala si a fost intergrata si ea in stilul general al amenajarii, cu multe flori, mascand usa de acces catre magazia din spate cu ajutorul unor panouri mobile decorate cu motive vegetale foarte puternice.

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom cunoaste o noua familie superba si vom asista la indeplinirea celui mai mare vis al acesteia, in cea de-a sasea editie Visuri la cheie.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni