Echipa Visuri la Cheie este pregatita sa schimbe destinele romanilor 

Echipa Visuri la Cheie este pregatita sa schimbe destinele romanilor 

Visuri la Cheie, cea mai noua productie marca Pro TV va fi lansata in curand. Caravana Visuri la Cheie a pornit in Romania pentru a aduce o raza de speranta familiilor cu care soarta a fost aspra.

Nu crezi in minuni, dar crezi in oameni? Schimba-le viata celor din jur! Trimite-ne pe adresa [email protected] povestea unei familii care merita sa traiasca intr-o casa adevarata

Dragos Bucur, gazda show-ului a pornit alaturi de Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil pentru a reface casele romanilor mai putin norocosi, pentru a darui o raza de speranta si pentru a le reda zambetul pe buze, lucruri care le-au lipsit o viata intreaga. Dragos va ajuta familiile aflate in necaz sa aiba un trai mai bun, oferindu-le locuintele de care au nevoie si pe care le viseaza. Acest ajutor nu le va oferi doar o noua locuinta in care sa poata trai linistiti, ci le va schimba complet modul de viata si le va deschide calea catre noi visuri. 

Alina este absolventa a Institutului de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, din Bucuresti. in prezent este arhitect si designer la o renumita firma din Bucuresti. Experienta in proiectarea si implementarea arhitecturii de interior si exterior, ii confera un rol esential in cadrul echipei lui Dragos.

Adela, un designer de interior extrem de cunoscut in mediul online, datorita blogului cu sfaturi utile, are o experienta bogata in ceea ce priveste design-ul de interior, lucrurile bine facute si viu colorate! Pasionata de decoratiuni, redactor sef si fondator al unor reviste renumite de design interior sunt cateva din elementele care o descriu cel mai bine pe Adela.

Andrei, un tanar arhitect de doar 32 de ani, activeaza in prezent in cadrul unei societati prestatoare de servicii de proiectare de arhitectura si amenajari interioare, fiind arhitect cu drept de semnatura. Experienta de coordonare a echipelor de arhitecti, dezvoltarea de solutii de arhitectura pentru amenajari interioare, cat si constructia de locuinte sunt doar cateva din atuurile lui Andrei. 

Emsiunea difuzata incepand cu luna octombrie in fiecare miercuri, de la ora 20:30, il va avea drept gazda pe indragitul actor Dragos Bucur, care va fi mesagerul sperantei si va avea nobila misiune de a prezenta povestile de viata adevarate din spatele fiecarei editii, de a trai emotiile familiilor ce urmeaza sa fie ajutate si de a aduce zambetul pe chipul acestora. 

Visuri la cheie – Crede in oameni! In fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni