• Emisiuni
  • Vocea României
  • Echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei s-au completat! Peste 2 milioane de telespectatori au urmarit ultima editie a auditiilor pe nevazute

Echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei s-au completat! Peste 2 milioane de telespectatori au urmarit ultima editie a auditiilor pe nevazute

<span style="text-align: center;">Echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei s-au completat! </span><span style="text-align: center;">Peste 2 milioane de telespectatori au urmarit ultima editie a auditiilor pe nevazute</span>

Ieri seara ultima editie de auditii pe nevazute le-a facut cunostinta telespectatorilor cu ultimii concurenti care au ocupat cele 7 locuri ramase libere in echipele antrenorilor. Aproximativ 2.2 milioane de romani au fost cu ochii pe ei pe intreg parcursul emisiunii, iar minutul de maxima audienta de la 20:52 a strans in fata televizoarelor peste 2.7 milioane de telespectatori. 

Editia Vocea Romaniei cu numarul sase a inregistrat 14.3 puncte de rating si 29.8% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:49, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din medul urban. Postul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 9.3 puncte de rating si 19.4% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.2 puncte de rating si 20.4%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 8.9 puncte de rating si 16.2% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 11.6 puncte de rating si 21.1% share, locul secund inregistrand 7.5 puncte de rating si 13.6% share. 

Batalie de proportii pentru concurenti pe ultima suta de metri

Alina Anusca a deschis seara cu piesa Rather Be. Loredana si Smiley au fost cuceriti de intrepretarea ei, insa, au avut o surpriza cand s-au intors.  Alina este una dintre cantaretele din trupa lui Smiley pe partea de backing vocals. Generos din fire, Smiley i-a spus Alinei sa o aleaga pe Loredana, insa ea a ales sa faca parte in continuare din echipa lui, fapt care l-a facut pe Moga sa spuna: „E bine, dar ai ramas fara backing vocals!”

Surorile Hojda - Ligia si Maria - au declansat razboiul intre antrenori, ambele reusind sa intoarca toate cele patru scaune. 

Ligia a intrepretat piesa I see fire, intr-o maniera unica, pentru care a primit numai complimente si argumente care mai de care mai convingatoare de la antrenori.  Smiley i-a apreciat efectele irlandeze si i-a spus: „Daca te-ar auzi baietii astia care fac muzica pentru Stapanul inelelor sau Hobbit ar reedita filmul”. Insa, Tudor a fost cel care a castigat batalia. Dupa ce a l-a ales pe Chirila, Maria a mers sa ii salute si pe ceilalti antrenori, lucru care a declansat un moment de iubire generala intre Loredana, Smiley, Moga si Tudor. Vazand atata tandrete, Pavel nu s-a putut abtine si a venit pe scena sa ia parte la moment.  

Maria a umplut scena de energie cu piesa A little party never killed nobody, iar vocea de sirena i-a uimit pe antrenori. Cand si-a dat seama ca este vorba despre sora concurentei pe care a luat-o anterior, Tudor a vrut sa mearga la deruta si sa o atraga in echipa lui, insa, Maria a ales sa faca parte din echipa Loredanei. Astfel, surorile au fost impartite intre cei doi antrenori. 

Un moment care a facut deliciul publicului a fost cand Tudor s-a dus pe scena si a intrepretat rolul concurentului emotionat pana la lacrimi care il alege in final pe Moga. 

Urmatorul moment a adus in scena cortina si in spatele ei pe Claudiu Rusu care a cantat She will be loved, reusind sa intoarca scaunele celor patru antrenori. Vocea lui Claudiu a starnit controverse amuzante si presiunea apropierii de final a inceput sa isi spuna cuvantul. Tudor a fost cel care a luat primul atitudine: „Fratioare, nu stiu cum arati, nu stiu cine esti, eu sunt Tudor Chirila si am gand sa ma bat foarte tare pentru tine!” Cu toate acestea, Claudiu a ales sa faca partea din echipa lui Smiley, fiind ultimul concurent care i-a intregit echipa. 

Ioana Satmari a fost cea care a completat echipa Loredanei cu intrepretarea piesei Alone. Antrenoarea a fost foarte fericita ca a luat-o pe Ioana in echipa ei: Mai rar asa voce! 

Florin Ciotlaus a fost cel care a inchis lista in echipa lui Tudor, reusind sa il impresioneze cu vocea rock si piesa Here without you. 

Caroline Schally este concurenta pe care Marius Moga o astepta de la inceput. A fost momentul final al emisiunii si piesa Son of a preacher man a fost de ajuns pentru a-l convinge pe Marius sa ii ofere ultimul loc liber din echipa lui. 

Saptamana viitoare, Vocea Romaniei va intra in prima runda a duelurilor! Acum echipele sunt formate si ramane de vazut cum decid antrenorii sa isi formeze cuplurile pentru proba decisiva. 

Pro TV duce mai departe fenomenul second screen. Aplicatia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei ofera experienta completa a show-ului pe telefon si tableta. Pana acum peste 80.000 de romani au descarcat aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play si au trait experienta de antrenor, construindu-si echipa la Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Puteti revedea oricand editiile Vocea Romaniei pe voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni