marime text:

Ei sunt membrii baletului Dansez pentru tine!

Ei sunt membrii baletului Dansez pentru tine!
Ei sunt membrii baletului Dansez pentru tine!

Te-au incantat in fiecare editie a emisiunii \"Dansez pentru tine\", iar dansurile lor au fost adevarate spectacole. Ei sunt membrii baletului emisiunii si, incepand de azi, se regasesc si pe www.dansezpentrutine.ro

Coordonati de Edi Stancu, opt membri noi alaturi de zece dintre membrii deja consacrati ringului visurilor v-au surprins in cel de-al noualea sezon al competitiei visurilor.

Cine sunt ei? Dansatori, coregrafi, dar si fosti concurenti din sezoanele trecute ale emisiunii, cum ar fi Petrisor Ruge, Boagdan Boanta, Vladimir Palamarciuc, Oana Dedeu sau Elena Voscoboinic.

Edi Stancu a adus in balet si alti membri noi descoperiti in urma unor preselectii organizate de el in mai multe orase din tara si din Republica Moldova. “Exista membri noi. S-au facut preselectii. Era nevoie de un suflu de energie pozitiva, prospetime si motivatie.”

Afla aici totul despre baletul Dansez pentru tine!

 
 

MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic: Asa arata tanara care a fost data afara de la serviciu pentru ca era prea sexy! FOTO
parerile vizitatorilor0 mesaje