El este barbatul care isi traieste viata ca si cum ar fi un caine domestic

01 Aprilie 2018, 12:00

El este barbatul care isi traieste viata ca si cum ar fi un caine domestic
Citeste mai mult despre: caine, dalmatian, om costumat,
Cu totii avem hobby-uri si desi unele par neobisnuite, oamenii par sa le sustina indiferent de situatie. Insa, ce se intampla atunci cand hobby-ul tau este sa te imbraci intr-un dalmatian? 

Exista multi oameni carora le place sa se comporte ca si cum ar fi un caine. Purtand costume specifice, ei iti traiesc viata precum aceste animale domestice.


Sursa: Viral Thread

Unul dintre aceste persoane este Tom Peters, 32 de ani. Peters sustine ca il cheama "Spot" si a vorbit intr-un show The Morning despre cum isi traieste el viata pretinzand ca este un animal domestic. 

El sustine ca il ajuta foarte mult costumul de caine pentru a putea sa se simta cat mai bine in pielea personajului. El incearca sa fie cat mai autentic, doarme intr-o cusca, merge in 4 labe si mananca recompense pentru caini dintr-un bol. 


Sursa: Viral Thread

El a aparut in show pentru a le da oamenilor un exemplu ca isi poti trai viata cum doresc si incerca sa distruga conceptiile gresite ale oamenilor in ceea ce priveste alternarea identitailor. 

Tom a insistat in a spune ca "nu este un lucru sexual, este un mod de viata si un fel de a scapa de viata superficiala si materiala".


Sursa: Viral Thread

Ca orice caine domestic, el are si un stapan, fosta lui logdonica, Rachel Watson. In timp ce Rachel a marturisit ca cei doi si-au anulat logodna in 2008 din cauza comportamentului bizar a lui Tom, ea a insistat ca cei doi sunt cei mai buni prieteni. A declarat ca sunt chiar mai apropiati acum decat erau atunci cand se aflau intr-o relatie. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO