marime text:

El este iubitul Nicoletei Guta: "Nu sunt cu ea pentru banii ei, pentru fala. O iubesc mai mult decat pe viata mea"

Nicoleta Guta, fiica manelistului Nicolae Guta, este prinsa intr-un scandal de agresiune, in care ii acuza pe tatal si pe sotul ei de rele tratamente.

Nicoleta Guta a decis sa-si faca publica povestea. Ea a marturisit "La Maruta" ca in cei 18 ani de casnicie a incasat nenumarate batai, motiv pentru care a decis sa-si paraseasca sotul. Decizia l-a nemultumit profund pe tatal ei, care a agresat-o, la randul lui, fizic si verbal.

Iubitul Nicoletei, Mircea Constantin, a venit in platou la Maruta sa isi sustina iubita. "Nu sunt cu ea pentru banii ei, pentru fala. O iubesc mai mult decat pe viata mea. E o fire calda si inteleapta si stie ce vrea de la viata. Orice barbat pe lumea asta si-ar dori sa aiba o asa femeie", a spus barbatul.

"Tatal meu zice ca Mircea vrea doar banii mei, dar nu e deloc asa. E un om bun", crede Nicoleta.


Black Friday 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de black friday

BLACK FRIDAY 2013: Televizoare cu pret redus de Black Friday. Care sunt cele mai bune oferte

BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday"Si eu sunt tigan, la fel ca Nicoleta. Eu nu sunt cu Nicoleta pentru banii ei. Ea e libera sa se intoarca acasa cand doreste, eu nu am obligat-o sa ramana langa mine", a afirmat Mircea.

Miley Cyrus, dezbracata in pat. Imaginile surprinse de un amic al vedetei sunt mai scandaloase decat orice gest facut pana acum Asa arata tanara care era sa fie data afara de la serviciu pentru ca este prea sexy! FOTO

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor25 mesaje