marime text:

El este iubitul Nicoletei Guta: "Nu sunt cu ea pentru banii ei, pentru fala. O iubesc mai mult decat pe viata mea"

Nicoleta Guta, fiica manelistului Nicolae Guta, este prinsa intr-un scandal de agresiune, in care ii acuza pe tatal si pe sotul ei de rele tratamente.

Nicoleta Guta a decis sa-si faca publica povestea. Ea a marturisit "La Maruta" ca in cei 18 ani de casnicie a incasat nenumarate batai, motiv pentru care a decis sa-si paraseasca sotul. Decizia l-a nemultumit profund pe tatal ei, care a agresat-o, la randul lui, fizic si verbal.

Iubitul Nicoletei, Mircea Constantin, a venit in platou la Maruta sa isi sustina iubita. "Nu sunt cu ea pentru banii ei, pentru fala. O iubesc mai mult decat pe viata mea. E o fire calda si inteleapta si stie ce vrea de la viata. Orice barbat pe lumea asta si-ar dori sa aiba o asa femeie", a spus barbatul.

"Tatal meu zice ca Mircea vrea doar banii mei, dar nu e deloc asa. E un om bun", crede Nicoleta.


Black Friday 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de black friday

BLACK FRIDAY 2013: Televizoare cu pret redus de Black Friday. Care sunt cele mai bune oferte

BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday"Si eu sunt tigan, la fel ca Nicoleta. Eu nu sunt cu Nicoleta pentru banii ei. Ea e libera sa se intoarca acasa cand doreste, eu nu am obligat-o sa ramana langa mine", a afirmat Mircea.

MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic: Inna, topless intr-o revista din Spania! FOTO

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor25 mesaje