• PRO TV
  • Elena si Maria se vor duela diseara pentru sansa de a participa in marea finala Ferma vedetelor!

Elena si Maria se vor duela diseara pentru sansa de a participa in marea finala Ferma vedetelor!

Elena si Maria se vor duela diseara pentru sansa de a participa in marea finala Ferma vedetelor!

Surprizele au continuat pentru concurentii de la Ferma vedetelor. Daca in editia de luni, o parte dintre fermieri au primit vizita unor oameni dragi, aseara a fost randul lui Paul Ipate de a primi vizita celui mai bun prieten.

Editia a fost urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 21:33. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:10, a reunit aproape 2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.7 puncte de rating si 20.1% share.

Bucataria ferecata de Nea Rata le-a dat de furca concurentilor, care au resimtit lipsa alimentelor. in cazul in care ar fi incercat sa forteze usa, oaspetii concurentilor urmau sa paraseasca ferma. Totusi, Nea Rata nu s-a indurat sa ii lase foarte mult timp departe de bucatarie, oferindu-le o noua provocare: gasirea cheii care descuie usa. O sarcina usoara pentru Maria, Lili, Elena, Vasile si Paul, care nu au avut probleme in identificarea cheii, ascunsa intr-o... sticla de vin!

Hotarat sa se reintoarca in competitia pentru titlul de Fermierul anului, Octavian Strunila a incercat sa-si cumpere locul in ferma. 2000 de euro cash a fost pretul propus Mariei, care a refuzat din start targul. Actorul si-a incercat norocul si cu Vasile Calofir. Cel din urma nu s-a grabit sa-i dea un raspuns, cerand un timp de ragaz pentru a analiza implicatiile eventualei intelegeri. Cu toate acestea, Octavian Strunila nu a renuntat! El a facut propunerea tuturor celor ramasi, astfel incat sa nu existe confilcte. Reactiile, pe cat de diverse, pe atat de amuzante nu au intarziat sa apara: Lili i-a cerut, mai in gluma, mai in serios suma de 5000 de euro! La randul sau, Paul Ipate i-a explicat bunului sau camarad ca nu ar avea de ce sa accepte oferta. in momentul in care a primit propunerea, Elena Lasconi a fost sceptica, refuzand targul.

La prima vedere, niciunul dintre concurenti nu a acceptat targul propus de Octavian Strunila. Mai mult ca oricand, dorinta de a se lupta cu toate fortele pentru trofeul de Fermierul anului s-a putut citi pe chipurile tututor concurentilor! Totusi, Maria, Lili, Elena si Paul au avut o surpriza uriasa in momentul in care Vasile a acceptat propunerea lui Strunila pentru suma de ... 1800 euro! Evident, totul a fost o farsa pusa la cale cu multa atentie de cei doi actori, pentru a vedea reactiile competitorilor. 

La scurt timp dupa, Nea Rata a venit in inspectie. Pentru faptul ca fermierii au mancat ciocolata si alte alimente, despre care acesta i-a atentionat ca sunt interzise, Nea Rata i-a atras in capcana, inchizandu-i pentru cateva minute in... staulul animalelor! Dupa aplicarea pedepsei, concurentii au primit o noua provocare: cel care sta cu cele mai multe pahare cu apa pe cap, castiga un moment de intimitate cu cosul lui Nea Rata. Cosul plin cu cafea, aghiasma, dar si multe alte delicatese a fost castigat de Maria, care a reusit sa tina pe cap nu mai putin de 5 pahare. Aceasta a ales sa se bucure de momentul de intimitate si de bunatatile din cos in compania lui Paul. 

Spre finalul zilei, Iulia Vantur a venit in ferma pentru a afla duelistii. Propunerile concurentilor au fost destul de variate, insa ultimul cuvant l-a avut fermierul sef. Lili Sandu a luat decizia de a o nominaliza pe Elena ca prim duelist al acestei saptamani, motivand ca a luat decizia aceasta pentru a-i respecta ultima dorinta a Soranei: protejarea lui Paul. Implicit, adversara acesteia va fi Maria Constantin, care s-a aratat dezamagita de alegerea lui Lili.  

In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari un duel pe cinste intre Maria si Elena, precum si surprizele ultimei saptamani la Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni