Episodul de ieri al serialului "Pariu cu viata" - cel mai urmarit din sezonul 4

Episodul de ieri al serialului "Pariu cu viata" - cel mai urmarit din sezonul 4

Episodul de ieri al serialului “Pariu cu viata”, in care membrii trupei LaLa Band si Raluca (Adela Popescu) au fost sechestrati de tatal (Bebe Cotimanis) unei tinere bolnave care isi dorea foarte mult sa-i cunoasca si momentele emotionante de la intalnirea cu aceasta fetita, a fost cel mai urmarit episod al sezonului 4!

Aseara, intre 21.28 - 22.30, PRO TV a fost lider de audienta in randul publicului comercial cu 7.5 puncte de rating si o cota de piata de 15.8 %, urmat de Prima Tv cu 6.5 puncte de rating si o cota de piata de 13.6%. 

 

Serialul „pariu cu viata” de la PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 7.2 puncte de rating si o cota de piata de 13.8%. 

De asemenea, si in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani din mediul urban, „Pariu cu viata” a fost lider de audienta inregistrand 25.5 puncte de rating si o cota de piata de 46.1%.

Serialul „Pariu cu viata” de la PRO TV este un fenomen care cucereste telespectatorii cu fiecare episod! Pe pagina oficiala a serialului de pe Facebook s-au strans aproape 390.000 de fani care isi doresc sa fie la curent cu toate noutatile despre “Pariu cu viata”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni