Este pentru prima data cand un om reuseste asa ceva! A asteptat 5 ani de zile sa surprinda aceste imagini pe camera

25 Noiembrie 2016, 06:55

Este pentru prima data cand un om reuseste asa ceva! A asteptat 5 ani de zile sa surprinda aceste imagini pe camera
Citeste mai mult despre: imagini, camera, mondial, volverin,
Andrew Manske este un tanar de origine canadiana care filmeaza viata animalelor salbatice de mai bine de 20 de ani, dar nu a mai vazut niciodata un volverin.

Si aici nu vorbim despre celebrul personaj de benzi desenate si filme din seria X Men, ci despre ferocele mamifer carnivor care a fost model pentru eorul cu gheare metalice si schelet din adamantin. Andrew a reusit sa il surprinda in imagini pe acest animal feroce atunci cand lucra la documentarul "Wolverine: Ghost of the Northern Forest" pentru Canada's CBC.

Aceasta specie este cunoscuta pentru forta, curaj, vitalitatea si agresivitate, dar si pentru viata solitara pe care o duc. Imaginile rare pe care le-a susprins Manske pe camera demonstreaza calitatile materne pe care le au aceste animale.

Andrew a ramas fara cuvinte cand a vazut un volverin in timpul zilei, dar a concluzionat ca s-a intamplat acest lucru pentru ca femela isi muta puiutii intr-un loc mult mai sigur.

"Aceasta este o premieră mondiala, secvente video de wolverine salbatice", a declarat regizorul. 

"Mi-a luat cinci ani pentru a ajunge la acest moment si este punctul culminant al carierei mele ca regizor faunei salbatice.", a mai adaugat Andrew Manske.

Vezi episoade in intregime pe