Hafthór Júlíus Björnsson sau Thor, asa cum este cunoscut actorul, se bucura de succes cu ajutorul fizicului sau, nu doar in filmul renumit.  Muschii actorului il ajuta si la a sparge recordul pentru cel mai puternic barbat, conform Time.

Bjornsson a povestit celor de la GQ despre cum se desfasoara mesele pe care le ia zi de zi si care il ajuta sa isi pastreze forma fizica impresionanta: "Nu este totul despre antrenament. Este un cerc, trebuie sa te antrenezi bine, sa dormi bine, sa mananci bine. Trebuie sa mananc la fiecare doua ore pentru a-mi putea pastra greutatea. Nu este usor. Cand sunt la filmari am intotdeauna nevoie de pauze de masa".


Starul din GOT a mai spus si ca are in jur de 8 mese pe zi si ca uneori triseaza: "Mananc multi cartofi dulci, multa carne, peste, pui, grasimi bune ca untul de cacao sau migdale. Imi plac si spanacul, avocado, broccoli. Mananc sanatos in general dar din cauza greutatii mele, am nevoie de carbohidrati. Poate ca uneori, inainte sau dupa un antrenament, mananc orice imi doresc".