"Principala mea motivatie de a reveni in forma este barbatul meu si faptul ca desi am trei copii tot vreau sa arat bine", scria Antonia la scurt timp dupa ce a devenit mamica pentru a treia oara. Ei bine, cantareata nu s-a dezis! Motivata de Alex Velea si copii, a revenit la un corp senzational.

Si pentru ca este mandra de felul in care arata, nu ezita sa se pozeze si sa publice imaginile pe retelele de socializare. Spre deliciul fanilor, in urma cu putin timp ea a publicat o poza de senzatie: imbracata intr-un maiou alb, fara sutien, Antonia si-a facut un selfie folosind un filtru celebru de Snapchat.

Asa cum era de asteptat, admiratorii ei au rasplatit-o cu o multime de reactii si comentarii: "Ai o groaza de Antonii in coroana imaginara de pe capul tau. Fiecare dintre ele vrea altceva. Cum o sa le impaci pe toate? Solutie: le iei coroana", i-a scris cineva. "Sexy, hot and gorgeous", a adaugat un alt fan.

Desigur, au fost si carcotasi care au considerat gestul ei de a se poza cu o coroana din fete putin arogant: "Esti cam plina de tine, Antonia, pacat!" 

Iata imaginea care i-a starnit pe domni: