marime text:

Fata care leviteaza! Sau nu?! FOTO

Fata care leviteaza! Sau nu?! FOTO
Fata care leviteaza! Sau nu?! FOTO

Natsumi Hayashi, o tanara din Tokyo, si-a construit o identitate speciala pe Internet: “fata care leviteaza”. Nu este vorba, totusi, de levitatie, ci de fotografii artistice in care japoneza isi da toata silinta sa nu para ca sare, ci doar ca pluteste in aer, ca si cum ar levita.

Fotografiile sale sunt destul de simple, dar foarte expresive. Detaliile care ar putea sa tradeze faptul ca Natsumi Hayashi nu leviteaza, practic, sunt foarte putine.

Vreau sa fiu libera de atractia gravitationala a Pamantului, macar in poze”, spune tanara care locuieste in Tokyo. “Faptul ca in fotografii pare ca sfidez gravitatia, ma elibereaza si de conventiile sociale. Ma simt mult mai libera, simt ca pot sa ma arat lumii asa cum sunt in realitate. Sper ca oamenilor sa le placa pozele cu mine levitand si sa uite, macar pentru cateva momente, de stresul cotidian”, adauga ea.

Foto: http://yowayowacamera.com/


Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO 5 secrete ale vedetelor dezvaluite de bodyguarzi. Afla cine fura, bea pana lesina sau umbla dezbracata in casa

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor15 mesaje