Femeia care a inlocuit-o pe J Lo in inima lui Marc Anthony, aparitei seducatoare la bratul sotului ei. Cat de sexy e

21 Februarie 2016, 00:55

Femeia care a inlocuit-o pe J Lo in inima lui Marc Anthony, aparitei seducatoare la bratul sotului ei. Cat de sexy e
Citeste mai mult despre: Marc Anthony, Shannon De Lima,
Marc Anthony este unul dintre cei mai mari Casanova din lumea latino. Fostul sot al lui Jennifer Lopez a fost un adevarat "crai" la viata lui, insa de 4 ani este intr-o relatie serioasa cu modelul Shannon De Lima. Cei doi s-au casatorit in 2014 si par un cuplu fericit.

Marc Anthony si sotia sa si-au facut aparitia impreuna la premiile Lo Nuestro A La Musica Latina, acolo modelul de origine venezueleana si-a etalat silueta perfecta intr-o rochie neagra transparenta.

Shannon de Lima are 28 de ani si se poate lauda cu un titlu de Miss Earth Venezuela, pe care l-a castigat in 2005. Modelul are un baietel dintr-o relatie antrerioara, iar Marc Anthony inca 5 copii din relatiile sale precedente. 

 

Mostrando mis dientes... Que grande estas mi bebe!!!!!!!!!

A photo posted by SHANNON DE LIMA MUÑIZ (@shadelima) on

Shannon este cu 18 ani mai tanara decat fosta sotie a lui Marc Anthony, Jennifer Lopez. Relatiile dintre J Lo si Marc Anthony au ramas destul de amicale, avand in vedere ca au doi copii impreuna. La una dintre aniversarile gemenilor, J Lo si fostul sot au sarbatorit impreuna, alaturi de actualii lort parteneri.

In iulie 2011, Jennifer si Marc au anuntat ca se despart, dupa o casnicie de 5 ani, iar in octombrie cantareata a inceput relatia cu dansatorul ei, Casper Smart. Anthony a intrat intr-o relatie cu modelul Shannon de Lima in ianuarie 2012.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

Vezi episoade in intregime pe