• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Fenomenul Pariu cu Viata a dat lovitura din nou! Afla ce i-a atras atat de tare pe romani

Fenomenul Pariu cu Viata a dat lovitura din nou! Afla ce i-a atras atat de tare pe romani

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Fenomenul Pariu cu Viata a dat lovitura din nou!</span> Afla ce i-a atras atat de tare pe romani

Peste 2 milioane de romani au stat cu ochii pe serialul "Pariu cu viata" aseara la PRO TV, fenomen care a fost lider absolut de audienta. In minutul de aur, telespectatorii urmareau cu mare interes discutia dintre Ioana si Anca.

 La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 8.4  puncte si o cota de piata de 16.2% in timp ce Antena 1 avea doar 5.5 puncte de rating cu 10.6 % share. 

Intre 20.25 - 22.30 Pro Tv a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 8.0 puncte de rating si o cota de piata de 17.8 %, urmat de Antena 1 cu o cota de piata de 12.2%.  "Pariu cu viata" de la PRO TV a fost in topul audientelor si pe All Urban. Cu 6.9 puncte de rating si o cota de piata de 13.6 %, „Pariu cu viata” s-a clasat in fata

Generatia tinerilor din Romania se identifica in problemele adolescentilor care fac parte din trupa „LaLa Band”  si asteapta cu ardoare concertul pe care trupa il pregateste pe 11 martie la Sala Palatului. Pana atunci, nu lipsesc in nicio zi de luni din fata micului ecran pentru a vedea cum continua povestea personajelor lor preferate. Astfel, in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani „Pariu cu viata” a inregistrat, in medie 12.1 puncte de rating si o cota de piata de 34.9%. In randul acestui public, la ora 22.18, Pro Tv inregistra in minutul de aur 17.1 puncte de rating si o cota de piata de 44,5%.

Telespectatorii asteapta cu nerabdare urmatorul episod iar comentariile curg neincetat pe reteaua de socializare Facebook acolo unde serialul a strans pana in acest moment peste 165.000 de fani. Printre momentele preferate s-au numarat cele muzicale "Could I Have This Kiss Forever" - Sara si Cristi, duelul "Tell Him" - Ioana si Cora, iar secventa in care Andrei i-a scris Ioanei pe perete "Te iubesc" a topit inimile tuturor : "Mi-a placut tot" ; "Am plans atunci cand Vlad a cantat la camin si cand Andrei a scris te iubesc", "A fost super si cand Ioana, Andrei, Anca, Dima si Vlad canta Am invatat sa lupt", “Il urasc pe Desene", “De-abia astept sa vina iarasi luni", sunt doar cateva dintre comentarii.


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni