• PRO TV
  • Fenomenul Supravietuitorul a ajuns in Bucuresti!

Fenomenul Supravietuitorul a ajuns in Bucuresti!

Fenomenul Supravietuitorul a ajuns in Bucuresti!

Vineri, 25 martie, caravana Supravietuitorul, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, a avut prima oprire in Bucuresti. Entuziasmati si plini de energie, dar hotarati sa demonstreze ca ei sunt cei care vor putea rezista cel mai mult in reality show, cei care au venit la preselectiile din Bucuresti au avut un punct in comun: dorinta de a trai o experienta unica in viata.

Cei care au venit la preselectii, convinsi ca au ce trebuie, au diverse ocupatii: avocati, arhitecti, dansatori, actori, someri, muzicieni, studenti sau profesori. Mame cu unul sau mai multi copii, tati care vor sa le arate copiilor lor ca, daca isi doresc, pot face orice in viata, tineri aventurieri sau doamne si domnisoare nerabdatoare sa ajunga intr-un colt de paradis, rupt de lume, cu totii au incercat sa isi prezinte cat mai bine atuurile.

Vestea ca fenomenul Supravietuitorul a ajuns si in Romania a fost una dintre cele mai bune nu numai pentru cei curiosi sa-si testeze limitele, dar si pentru adevaratii fani ai formatului! O surpriza la preselectiile din Bucuresti a fost un roman stabilit in Statele Unite ale Americii, care a venit in Romania special pentru a sansa de a participa la Supravietuitorul: “Mi-ar placea ca romanii sa se indragosteasca de acest fenomen si sa astepte acest show asa cum o fac si eu. Este o experienta de viata pe care o traiesc in mintea mea de 16 ani.”.

Timisoara este urmatorul oras unde va ajunge caravana Supravietuitorul, sambata, 2 aprilie, la Hotel Continental, de la ora 10:00. Pe 9 aprilie, iesenii sunt asteptati la Hotel Unirea, iar pe 16 aprilie este randul clujenilor sa arate ca au ce trebuie, la Hotel Golden Tulip.

Daca esti sigur ca ai ce trebuie pentru a fi Supravietuitorul, te asteptam la preselectiile din tara!

Supravietuitorul – Ai ce trebuie?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni