• PRO TV
  • Deznodamant neasteptat in cea de-a treia saptamana petrecuta de vedete in ferma. Ce s-a intamplat imediat dupa duel

Deznodamant neasteptat in cea de-a treia saptamana petrecuta de vedete in ferma. Ce s-a intamplat imediat dupa duel

Deznodamant neasteptat in cea de-a treia saptamana petrecuta de vedete in ferma. Ce s-a intamplat imediat dupa duel

Dupa ce au aflat noutatile de la Monica Barladeanu, concurentii au inceput sa faca strategii. Aliantele s-au legat, iar fermierii s-au gandit pe cine vor sa voteze.

A treia saptamana in Ferma Vedetelor a inceput in forta. Cu un nou Fermier sef la conducere, in persoana Dianei Dumitrescu, concurentii au avut parte de noi rasturnari de situatie. 

Presiunea psihica isi spune cuvantul la Ferma Vedetelor. Desi a spus in nenumarate randuri ca isi doreste sa plece acasa, Diana Dumitrescu a fost desemnata de Francesco, fiul Patriziei Paglieri, Fermierul Saptamanii

Din aceasta pozitie, Diana a fost nevoita sa ii desemneze pe cei doi Servitori ai saptamanii, iar de aceasta data a venit randul sotilor Duban sa imbrace vestele de culoare neagra. "Le ofer intimitate timp de doua zile in bucatarie", a spus Diana dupa ce i-a numit pe Andrei si Gratiela in "functia" de Servitori ai fermei

Revenita in dormitor dupa 10 zile in care a dormit doar in bucatarie, Rona a reusit sa starneasca un nou val de controverse. De aceasta data, alegerea patului in care sa doarma a fost "marul discordiei". Atitudinea ei l-a intrigat chiar si pe Daniel Iordachioaie. Cei doi parteneri de concurs au intrat intr-un conflict destul de puternic, iar acuzele nu au intarziat sa apara. 

Artistul i-a recomandat Ronei sa isi tempereze reactiile, daca isi doreste sa aplaneze conflictele. Se pare ca alianta dintre Daniel si partenera sa de concurs a inceput sa scartaie, cantaretul fiind de parere ca atitudinea Ronei si modul in care aceasta actioneaza nu fac decat sa ii instige pe ceilalti fermieri.

Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile si cat va mai conta pentru cei doi concurenti ideea de echipa si unitate.  



Punctul culminant al editiei din 27 februarie a fost vizita Monicai Barladeanu. Prezentatoarea TV le-a explicat fermierilor ca unul dintre ei va trebui sa paraseasca Ferma prin vot, fara a merge la duel. Constienti ca vechile strategii nu mai sunt valabile, avand in vedere noua situatie in care sunt pusi, concurentii au incercat sa gaseasca noi modalitati de a isi pastra locul in Ferma Vedetelor. 


Noutatea prezentata de Monica Barladeanu a declansat "30 de strategii paralele". Concurentii au luat in calcul toate posibilitatile si au incercat sa caute varianta ideala pentru a isi pastra locul in competitie.

In editia din 28 februarie, telespectatorii au avut ocazia sa vada care au fost strategiile care au dat roade, dar si cine este primul duelist al acestei saptamani. 

Adunati in jurul mesei de catre Monica Barladeanu, concurentii au fost rugati sa numeasca un posibil duelist al saptamanii. Dupa un tur rapid de masa, tot Diana Dumitrescu a avut ultimul cuvant si a decis ca Andrei Duban sa imbrace vesta de culoare rosie. 

Fermierul Sef a recunoscut ca isi doreste sa o apere pe Majda, motiv pentru care a ales varianta cea mai sigura. 

"Nu pot sa cred! Dupa atatea voturi pentru Grati, nu mi se pare corect! De ce sa merg eu la duel si sa nu mearga ea! E cea mai votata", a fost prima reactie a lui Andrei Duban dupa aflarea verdictului. Evident, afirmatia lui a starnit hohote de ras din partea celorlalti fermieri.


Asa cum se asteptau, fermierii au fost rugati sa isi exprime si votul in urma caruia unul dintre concurenti urmeaza sa paraseasca Ferma Vedetelor. 

Rona si Daniel Iordachioaie au fost in centrul atentiei in timpul acestor discutii. Se pare ca alianta dintre cei doi nu mai functioneaza, motiv pentru care Daniel a decis sa isi nominalizeze partenera de joc. 

"Este un om rautacios, nu vrea sa inteleaga ca nu despre asta este vorba, mai ales in competitia aceasta!", si-a motivat Daniel decizia. 

De aici si pana la un conflict in toata regula a fost doar un pas. Rona a fost dezamagita de modul in care a ales sa voteze colegul sau.

Pentru a calma apele, artistul a incercat sa ii explice Ronei ca poate aceasta este sansa ei de a invata si de a intelege niste lucruri.

Concurenta nu a fost impresionata de motivatia artistului: "Mi-ai impus niste decizii in legatura cu votul meu (...) El vrea sa faca strategii, eu nu vreau sa fac strategii". 

Se pare ca Daniel Iordachioaie a fost cel care a dat startul unui lung sir de voturi pentru Rona. Pana la finalul sesiunii de vot, concurenta a primit 7 din cele 9 voturi posibile. Gratiela si Andrei Duban au fost singurii care au decis sa nu o voteze, iar Diana Dumitrescu nu a avut dreptul sa isi exprime optiunea. 


Tensiunea a mai scazut in intensitate atunci cand Andrei Duban a primit o scrisoare de la fiul sau, Armin. Sotii Duban au lacrimat atunci cand au citit cele cateva randuri scrise de tatal lui Andrei. Actorul si sotia sa, Gratiela, i-au multumit Monicai pentru surpriza extrem de placuta si emotionanta. 

"O sa facem tablou din aceasta scrisoare", a spus Andrei Duban.

Seara s-a incheiat in pasi de dans si acorduri muzicale. Toti concurentii s-au distrat, acompaniati de Taraful de la Marsa.



Editia din 1 martie s-a concentrat asupra alegerii celui de-al doilea duelist al saptamanii si, evident, asupra duelului dintre acesta si Andrei Duban. 

Pana la startul confruntarii, Rona a parasit Ferma Vedetelor in compania ciobanului Ciprian. 

Inainte sa plece, concurenta si-a tinut promisiunea si a mai declansat un mic conflict in bucatarie. Tachinata de Dragos Mostenescu, Rona a izbucnit din nou si a plecat din ferma fara sa le spuna celorlalti concurenti "la revedere". 

Gestul ei a starnit rumoare, insa avand in vedere evenimentele trecute, fermierii au parut sa ii inteleaga decizia. Singurul care "a avut curaj" sa se apropie de Rona a fost Natanticu. Acesta si-a luat "ramas bun" si i-a urat concurentei "sa aiba forta de munca".


Monica Barladeanu a revenit in Ferma Vedetelor si a dorit sa afle de la Andrei Duban cine este cel de-al doilea duelist al saptamanii. 

Actorul s-a tinut de cuvant si a dorit sa traga la sorti numele oponentului sau. Biletele au fost scrise de catre sotia sa, Gratiela, si puse intr-un castron cu motive traditionale romanesti. 

Concurentii au privit emotionati extragerea biletului, nestiind adevarata strategie pregatita de sotii Duban. Se pare ca pe toate bucatile de hartie a fost trecut numele lui Dragos Mostenescu

"Am scris pe fiecare bilet numele lui Dragos, pentru ca stiam ca el va fi. Ca sa nu fie monoton, sa fie putin spectacol, ne-am gandit sa facem ceva mai special!", a declarat Gratiela. 


Dupa ce au petrecut o noapte departe de colegii din ferma, Andrei si Dragos s-au prezentat in "ring", pentru un duel memorabil.  

Proba 1: Fa-ti gardul cu mana ta

Dragos 0 - 1 Duban

Prima proba a DUELULUI a fost castigata de familia Duban. Gratiela: "Sunt foarte hotarata pentru ca am si pentru cine sa fiu hotarata!"


Proba 2: Catapulta

Dragos 1 - 1 Duban 

Echipa formata din Dragos si Narcisa a castigat proba cu numarul 2. Narcisa: "I-am umilit!"


Proba 3: Stiuletii

Ultima proba a fost si cea decisiva. Tensiunea a plutit in aer, iar concurentii au fost extrem de determinati. 

La final, Nea Rata a fost cel care a dat verdictul. Fermierul l-a desemnat pe Andrei Duban castigatorul acestei acestei confruntari.  

Andrei Duban a dedicat victoria mamei sale, care ar fi implinit 67 de ani in ziua duelului. 


Surpriza de proportii a venit insa din partea Monicai Barladeanu. Dupa ce concurentii au lacrimat, s-au felicitat si imbratisat, prezentatoarea Ferma Vedetelor l-a anuntat pe Dragos ca nu este cazul sa paraseasca competitia. 

Confom regulamentului, in fiecare saptamana, un singur fermier trebuie sa paraseasca Ferma Vedetelor. Cum Rona deja a plecat din ferma, inseamna ca regula a fost indeplinita, iar concurentul invins la duel a avut sansa sa ramana alaturi de celelalte vedete. 

Vestea a fost primita cu mare bucurie de catre majoritatea fermierilor. Ramane sa vedem saptamana viitoare cina va fi noul Fermier Sef si ce surprize ii asteapta pe concurenti! 

Ferma Vedetelor - Munca la dublu, distractie la greu! Numai la PRO TV! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni