• PRO TV
  • Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public

Adio confort, bun venit la tara! Cele 6 perechi de vedete au reusit sa gaseasca drumul spre ferma si au trecut prin multe peripetii pregatite de Nea Rata, cu mult umor si voie buna! In aceasta seara de la ora 20:30 si maine de la ora 20:00 continua aventura Ferma vedetelor pentru cei 12 concurenti! 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 9.4 puncte de rating si 22.8% share. Peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit drumul initiatic catre ferma dezafectata, iar in minutul de aur, de la 20:31, peste 2.4 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Povestea fermei are un aer proaspat, venit din inima ardealului, intr-un cadru de poveste, la poalele muntilor Fagaras! Cele 6 cupluri au avut parte de un traseu foarte solicitant, dar si de suprize pe parcurs. Paul Ipate, castigatorul sezonului doi, si Octavian Strunila i-au intampinat in tren si le-au dat cele mai bune sfaturi venite din propria experienta! Caruta a fost urmatorul mijloc de transport cu care Nea Rata i-a dus pana aproape de ferma. Toti satenii au iesit la poarta in haine de sarbatoare sa intampine vedetele si sa le dea, care mai de care, merinde pentru drum. Astfel, concurentii au ajuns la limuzina de la 1700 toamna cu saci de cartofi, placinte, oua si legume. 

Tot drumul a fost presarat de cantec si umor, iar cand au intrat pe poarta fermei, concurentii au fost fascinati de frumusetea locului! Daca la prima vedere parea ca nu sunt atat de rele condtiile de trai, pe parcurs si-au dat seama ca le lipsesc multe lucruri, nu au paturi suficiente pentru a dormi toti si cele pe care le au sunt rupte. Descoperirea intregului perimetru a fost o adevarata aventura, iar toaleta dubla, situata foarte departe de casa, a starnit hohote de ras. 

Monica Barladeanu le-a facut prima vizita oficiala si nu a venit cu mana goala! Ea a adus braie colorate pentru fiecare echipa si a stabilit impreuna cu concurentii ca fermierul saptamanii va fi Patrizia. Responsabilitatile si avantajul de a dormi singura nu au incantat-o foarte tare: „Nu stiu daca e un compliment ca m-au ales! Daca eu trebuie sa aleg maine servitorii, o sa fie o tragedie!”

Vizita surpiza a lui Nea Rata, la ceas de seara, i-a prins in plin proces de organizare! El le-a adus bagajele pentru a le transfera in papornitele primite, dar le-a dat si o sarcina – intretinerea focului de veghe din curte, menit sa tina la distanta animalele salbatice. Acest lucru i-a obligat pe concurenti sa se organizeze in ture pentru a avea grija sa nu se stinga: „Mai bine gaseam un lup, urs si il puneam la protap!”, a spus Catalin Neamtu. 

In aceasta seara, telespectatorii vor afla cine sunt primi servitori ai fermei si care este sarcina saptamanii data de Nea Rata. Vor aparea si tensiunile de la prima ora a diminetii.

De la ce se vor declansa tensiunile, pentru ce vor reusi sa primeasca pedeapsa dupa nici 24 de ore de stat in ferma, cum se vor descurca cei 12 cu oboseala, frigul, impartirea sarcinilor si organizarea fermiei, ramane de vazut numai la PRO TV. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni