• PRO TV
  • Ferma Vedetelor incepe din 9 martie, la PRO TV

Ferma Vedetelor incepe din 9 martie, la PRO TV

Ferma Vedetelor incepe din 9 martie, la PRO TV

Cel mai tare reality show 100% romanesc, Ferma Vedetelor, va incepe din 9 martie, la PRO TV. Show-ul ii va trimite la tara pe Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie. 

Cele 12 vedete vor trebui sa locuiasca, timp de 3 luni, izolati la o ferma dezafectata, in conditiile de trai de acum 100 de ani: fara electricitate, fara apa calda, fara gaze, fara un minim de confort din lumea moderna. Ei vor trebui sa munceasca la ferma sub atenta supraveghere a Iuliei Vantur, gazda emisiunii, si a unui fermier cu foarte multi ani de experienta in cultivarea pamantului si ingrijirea animalelor - Nea Rata. 

La sfarsitul celor 3 luni ferma trebuie sa fie functionala si productiva, iar sarcina aceasta le revine vedetelor care au acceptat provocarea formatului si lupta zilnic pentru titlul de Marele Fermier si marele premiu de 50.000 de euro.

Iulia si Nea Rata le vor da concurentilor sarcini, sfaturi si le vor recompensa munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pe picioare. Insa, pentru munca depusa cei 12 vor primi banuti cu care isi pot cumpara cele necesare de la vanzatorul ambulant care ii viziteaza o data pe saptamana. 

Concurentii vor trebui sa se organizeze, sa se gospodareasca si sa invete sa locuiasca impreuna. Lunea este ales fermierul saptamanii – unul dintre concurenti care va fi responsabil cu organizarea celorlalti si indeplinirea cu succes a sarcinilor date de Nea Rata si de Iulia Vantur. El va avea parte de un tratament special, va avea un spatiu doar al lui, cu un pat mare in care va dormi singur, restul fiind nevoiti sa doarma cate doi in pat. Toata saptamana el le va spune celorlalti colegi ce trebuie facut si ei vor trebui sa execute. 

Martea, fermierul saptamanii va trebui sa aleaga cine vor fi servitorii saptamanii, o femeie si un barbat, dintre concurenti, care vor trebui sa faca curat, mancare pentru toti cei 12 si sa aiba grija de casa toata saptamana. Miercurea, fermierul saptamanii va alege care dintre cei doi servitori vor intra la duel. Joia este ziua decisiva: daca este aleasa femeia, va trebui sa aleaga cu ce concurenta se dueleaza, daca este ales barbatul va trebui sa aleaga un concurent pentru a se lupta la duel. Vinerea cei doi duelisti vor dormi in doua case separate, departe de ferma pentru a se pregati, a-si aduna toate fortele pentru ziua de sambata cand are loc duelul. 

Probele cu care se vor confrunta la duel sunt diverse si le vor stimula atat indemanarea, forta fizica, cat si inteligenta. Cel care pierde va trebuie sa lase o scrisoare pentru colegii sai in care sa nominalizeze cine va fi fermierul saptamanii urmatoare. 

Ferma Vedetelor este un format complex, care presupune un program de filmare de 24 de ore din 24. Sute de kilometri parcursi cu masina, mult noroi, o echipa de productie de 80 de persoane care lucreaza zi si noapte pentru a le livra telespectatorilor cel mai bun reality show 100% romanesc.

Peripetiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite in aceeasi casa, in conditii de viata extreme si lipsite de confort, vom vedea din 9 martie, la Ferma Vedetelor!

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni