Filmarea cu accidentul lui Paul Walker a fost facuta publica. Ce au surprins camerele de luat vederi in momentul impactului

04 Decembrie 2013, 16:40

Filmarea cu accidentul lui Paul Walker a fost facuta publica. Ce au surprins camerele de luat vederi in momentul impactului
Citeste mai mult despre: Paul Walker,
Moartea actorului Paul Walker, la numai 40 de ani, a socat si intristat o lume intreaga. Acum, familia, prietenii si fanii actorului sin seria "Fast and Furious" asteapta ca Politia sa finalizeze ancheta in cazul accidentului de masina devastator in care a pierit Walker si amicul sau, pilotul de curse Roger Rodas.

Autoritatile au intrat in posesia mai multor imagini surprinse de camerele de vedere de pe strada unde a avut loc accidentul, iar una dintre filmari a fost facuta publica. Imaginile, desi nu foarte clare, arata cum Porche-ul Carrera GT condus de Rodas se izbeste de un stalp, din masina incepe sa iasa fum, iar la numai cateva secunde distanta are loc o explozie si automobilul incepe sa arda.

Filmarea exclude speculatiile conform carora Roger Rodas si Paul Walker s-ar fi aflat in mijlocul unei curse ilegale de masini, insa arata ca automobilul circula cu o viteza cu mult peste limita legala admisa in Santa Clarita, orasul in care s-a petrecut tragedia.

In cele cateva zile care au trecut de la disparitia actorului, medicii legisti au finalizat autopsia, insa rezultatele nu au fost facute publice deocamdata.

Vezi episoade in intregime pe