Titanic ar fi putut sa aiba un alt final: Ideea lui James Cameron pentru a incheia cel mai emotionant film din istorie

10 Iunie 2017, 09:00

Titanic ar fi putut sa aiba un alt final: Ideea lui James Cameron pentru a incheia cel mai emotionant film din istorie
Finalul blockbusterului Titanic este unul dintre cele mai celebre din istoria filmului, dar si unul dintre cele mai dramatice.  Finalul tragic din filmul premiat cu 11 Oscaruri a facut milioane de fani sa iasa plangand. Ce nu stiai este ca totul s-ar fi putut incheia cu totul diferit.

Titanic este unul dintre filmele cu cele mai emotionante scene. Cate dintre persoanele care au vazut filmul nu au fost pe punctul de a plange, chiar inainte de genericul de final? Si totusi, nu acela ar fi trebuit sa fie finalul.

In finalul filmului, asa cum l-am vazut deja, descoperim ca Rose a avut colierul la ea. Dupa ce si-a spus povestea, aceasta se duce pe puntea vasului si arunca colierul in ocean, in memoria iubitului ei Jack.

Totusi, prima versiune a finalului este alta , iar incheierea Titanicului, asa cum a vrut-o Cameron, ar fi iesit un dezastru. In versiunea descrisa de cei de la Cinema Blend, cercetatorii, in frunte cu Bill Paxton, vor sa o impiedice pe Rose, aflata la o varsta inaintata, sa arunce colierul in apa.

"Caut comoara in locul gresit, Mr. Lovett. Numai viata este de nepretuit, la fel si fiecare zi pe care o faci sa merite." , este replica femeii in momentul in care echipajul ii striga sa nu dea drumul colierului. Pentru ca lucrurile nu se intampla asa cum isi doresc cei care cautau comoara nepretuita, unul cercetatori i se adreseaza lui Rose cu replica: "That really sucks, lady".

Bill Paxton apreciaza insa morala pe care ideea lui Rose o are, incepe sa rada si apoi o invita pe aceasta la dans.

Ce parere ai despre un astfel de final?

Vezi episoade in intregime pe