Fiul ei, Lucas, care avea numai sapte luni, a murit atunci cand se afla sub supravegherea femeii care il ingrijea. Pentru ca din acel moment a vrut ca nimeni nu sa nu mai treaca prin acele clipe de cosmar, Heather a donat organele fiului ei pentru trei persoane care aveau nevoie de ajutor pentru a castiga lupta cu viata.

Una dintre persoanele care au beneficiat de organele lui Lucas a fost o fetita in varsta de 4 ani, pe nume Jordan, care si-a petrecut majoritatea timpului in spitale din cauza unei boli congenitale la inima. 

Citeste si: Momentul incredibil in care o femeie naste in cada, filmat de sotul ei. Filmuletul a impartit internetul in doua

In filmuletul de mai jos, Heather o intalneste pe fetita, iar cu ajutorul unui stetoscop poate sa auda inima fiului sau in pieptul fetitei. Drept multumire ca a salvat-o, Jordan i-a oferit femeii un ursulet de plus care avea inregistrate bataile inimii lui Lucas.

Momentul intalnirii dintre cele doua familii a emotionat o lume intreaga si a strans aproape jumatate de milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare sa pe internet.