• PRO TV
  • "Tanti Florica" e fata de fata! Serialul a debutat in forta, cu Florin Calinescu in rol principal. Comedia e in floare, in fiecare miercuri la 21:30 la ProTV si pe voyo.ro

"Tanti Florica" e fata de fata! Serialul a debutat in forta, cu Florin Calinescu in rol principal. Comedia e in floare, in fiecare miercuri la 21:30 la ProTV si pe voyo.ro

<span style="color:#f00;">"Tanti Florica" e fata de fata! </span>Serialul a debutat in forta, cu Florin Calinescu in rol principal. <span style="color:#f00;">Comedia e in floare,</span> in fiecare miercuri la 21:30 la ProTV si pe voyo.ro

Incepand cu miercuri seara, de la 21:30, Tanti Florica intra in casele telespectatorilor la ProTv si pe voyo.ro

39 de zile de repetitii si filmari, desfasurate pe parcursul a patru luni, 30 de actori permanenti si guest-star-uri, o echipa formata din 70 de oameni si 150 de spectatori aflati in public, la fiecare episod, acestea sunt doar cateva dintre cifrele din spatele productiei Tanti Florica, sitcom ce debuteaza la ProTv miercuri, 3 octombrie, de la 21:30. 

Vezi primul episod din "Tanti Florica" pe VOYO

Mrs. Brown’s Boys, celebrul show britanic care a inspirat Tanti Florica, a castigat anul acesta premiul BAFTA pentru cea mai buna comedie de situatie, iar Ben Kellett, regizorul productiei, este cel care, alaturi de Florin Calinescu si Bogdan Dumitrescu, semneaza si regia serialului difuzat de ProTv.

Florin Calinescu, cel care intra nu doar in pielea, ci si in hainele carismaticei Tanti Florica, a declarat ca, odata cu acest rol, a realizat cat e de complicat sa fii femeie. „Mi-a fost cu adevarat greu sa intru in sutienele ei, in ciorapii ei, sa-mi pun cerceii ei, sa ma machiez si sa imbrac rochiile ei. Cele nascute asa, probabil au asimilat toate lucrurile astea de-a lungul devenirii lor si nu li se mai pare o povara. Dar abia acum inteleg de ce noi, barbatii, trebuie sa asteptam atat de mult o femeie sa fie gata. Si dupa ce e imbracata, se schimba, si dupa ce e incaltata, se descalta si dupa ce e machiata isi reface machiajul...”, a declarat actorul. De-a lungul intregului sezon, Florin Calinescu va putea fi admirat in peste 30 de tinute feminine, gatindu-se, in medie, in fiecare episod, cu trei „toalete”. 

Patru baieti si-o fata a crescut de una singura Tanti Florica, iar telespectatorii ProTv vor putea sa vada din 3 octombrie, de la 21:30, cat de bine si-a facut meseria de mama. Tania Popa, Octavian Strunila, Radu Zetu, Bogdan Talasman si Toma Cuzin sunt actorii care interpreteaza rolurile copiilor Floricai: Elena, Tutu, Vasile, Viorel si Ilie. Ioana Ancea si Cristina Mihailescu sunt, in sitcom, Beti si Maria, cele care o transforma pe Tanti Florica intr-o veritabila soacra. Cum soacrele au mai mereu ceva de comentat la adresa nurorilor, si, implicit, nevoie de un partener strasnic de discutie, Adriana Schiopu este Victorita, prietena de-o viata a Floricai. 

O vorba veche spune ca cine n-are batrani sa-si cumpere, dar Tanti Florica l-ar da gratis pe cel care traieste sub acoperisul ei. Socrul ei, Tataie, interpretat de Rudy Rosenfeld, este cel care, chiar din primul episod al sitcomului ii creeaza probleme Floricai, deoarece da semne ca e bolnav. Cu chiu, cu vai, Florica se indura sa scoata ceva bani de la tescherea pentru a chema medicul, dar adevaratele probleme abia acum incep. Ca si cand asta nu ar fi de ajuns, Tutu se cearta cu iubita lui, Maria, iar stapana casei decide, dupa o noapte nedormita, sa preia fraiele problemei. Interventia ei nu face altceva insa decat sa agraveze situatia. Totul este bine cand se termina cu bine, iar telespectatorii ProTv vor fi la finalul episodului martorii unui eveniment important din viata familiei pe care o conduce Tanti Florica.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni