• PRO TV
  • Fort Boyard extinde aventura in randul telespectatorilor. Duminica, numai la PRO TV

Fort Boyard extinde aventura in randul telespectatorilor. Duminica, numai la PRO TV

Fort Boyard extinde aventura in randul telespectatorilor. Duminica, numai la PRO TV

Duminica aceasta, de la 20:30, Fort Boyard lanseaza o mare provocare in randul telespectatorilor, iar aventura este cuvantul cheie! 

Telespectatorii sunt invitati sa descopere indiciul editiei si sa il inregistreze cat mai repede pe pagina oficiala a emisiunii - fortboyard.protv.ro. Astfel, ei pot deschide cufarul comorii si pot castiga 500 de euro in fiecare saptamana sau Marele Premiu: o excursie pentru doua persoane, in La Rochelle, unde vor survola cu elicopterul legendarul fort. 

In aceasta duminica, Paul Ipate si Octavian Strunila le vor spune Bun-venit!, in mijlocul oceanului Atlantic, lui Kamara, Claudia Pavel, Giani Kirita, Ionut Atodiresei si Lia Bugnar. Cei cinci formeaza echipa Dubiosii, deoarece sunt atat de diferiti, dar, cu toate acestea, functioneaza foarte bine impreuna si sunt o echipa puternica, gata sa treaca peste obstacolele puse in cale de batranul Fouras.

Giani Kirita va fi pus fata in fata cu cea mai mare teama a lui. Claudia si Lia vor fi norocoasele ce vor avea parte de o vizita in restaurantul lui Chef Sadique. Ionut isi va pune la incercare forta si rezistenta, iar Kamara va fi obligat sa evadeze dintr-un loc ce pare fara scapare!

Cum se vor descurca cei cinci in situatii extreme, cum vor reactiona in fata celor mai mari fobii care le ingheata sangele in vine, cati bani vor reusi sa ia din comora fortului, dar si care este indiciul editiei ce le poate aduce telespectatorilor 500 de euro sau marele premiu, ramane de vazut duminica, numai la PRO TV.

Traieste la inaltime, traieste Fort Boyard!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni