• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fotografia cu Catalin Maruta si fiul lui, David, care a strans peste 30.000 de aprecieri in numai cateva ore

Fotografia cu Catalin Maruta si fiul lui, David, care a strans peste 30.000 de aprecieri in numai cateva ore

Fotografia cu Catalin Maruta si fiul lui, David, care a strans peste 30.000 de aprecieri in numai cateva ore

Catalin Maruta si fiul lui, David, au tinut sa le faca prietenilor de pe pagina de Facebook o urare speciala, pe care acestia au apreciat-o mult.

"Zambete si urari de bine pentru noul an! ;)", le-a transmis Catalin Maruta prietenilor sai virtuali, alaturi de o fotografie cu David.



Andra, David si Catalin Maruta isi petrec sarbatorile in Israel, de unde isi tin la curent admiratorii cu cele mai frumoase impresii din tara sfanta.

"Gasca a ajuns la Marea Moarta", a explicat prezentatorul in descrierea imaginii de mai jos.


 

Vrei s-o ceri, dar nu stii cum? Maruta te ajuta sa organizezi cea mai tare cerere in casatorie.

 Din 6 ianuarie, cand se intoarce din vacanta, prezentatorul de la ProTV devine complice la cele mai originale cereri in casatorie, vine cu idei, ajuta la pregatirea intregului eveniment si, mai mult, va arata intregii tari cum a decurs totul.

Astfel, barbatii care vor sa isi ceara iubitele in casatorie, care vor sa fie originali, care vor sa-si declare iubirea infinita si nu isi gasesc cuvintele, trebuie sa isi trimita povestea si datele personale la linkul http://sotii.protv.ro/ si sa ramana cu ochii pe ProTV. Iar din ianuarie, Catalin Maruta le va sari in ajutor pentru a organiza cele mai spectaculoase cererei in casatorie.

Si tot in noul an, incepand cu 10 ianuarie, emisiunea "La Maruta" vine cu un bonus inainte de week-end: in fiecare vineri, show-ul prezentat de Catalin Maruta este cu o ora mai lung. Asa se face ca vinerea veti avea parte de show a la Maruta de la ora 16.00 la 17.00, apoi de la 17.30 la 19.00.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni