• PRO TV
  • George Vintila a preluat conducerea la Ferma Vedetelor dupa doar o saptamana

George Vintila a preluat conducerea la Ferma Vedetelor dupa doar o saptamana

George Vintila a preluat conducerea la Ferma Vedetelor dupa doar o saptamana

Abilitatile lui George Vintila nu au trecut neobservate pe langa colegii sai. Dima Trofim, cel care a parasit Ferma Vedetelor dupa duelul cu Ionut Iftimoaie, a remarcat determinarea si organizarea lui George si l-a rasplatit cu pozitia de fermierul saptamanii.   

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:30 - 22:23 de aproximativ 1.8 milioane de romani. In minutul de aur, de la 22:07, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 10.9 puncte de rating si 25.2 share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.0 puncte de rating si 13.8% share.

Cartofii prajiti au starnit o controversa intre Augustin si Vica, chiar de la prima ora a diminetii. Ea l-a mustrat pe Augustin, din cauza ca a indraznit sa isi prajeasca cartoful lui, iar Ionut si Doinita au luat aceeasi decizie: „Voi cand ii faceti oua fierte lui Dan, va zice cineva ceva?”, a spus el. Discutia s-a prelungit si la masa, de fata cu ceilalti, insa cu totii si-au dat seama ca problema reala nu sunt cartofii, ci sunt doar un pretext pentru resentimente mai vechi.

Jocul de duminica i-a provocat pe fermieri la un moment de sinceritate pentru a primi fiecare un colet surpriza. Ei au raspuns pe rand la intrebarile colegilor, astfel au ajuns sa se cunoasca mai bine, sa isi aminteasca de copilarie si sa se inteleaga mai bine unii pe ceilalti. 

Fermierii au raspuns la intrebari precum: Pe cine ai salva daca am fi cu totii pe o barca care se scufunda?, Ai vrea o revansa cu Cristina?, Te vezi in finala?, Teatru doar pe scena sau si in viata de zi cu zi?, Care este cel mai mare regret al tau de pana acum? sau Ce nu iti place?. Raspunsurile lor au starnit emotie, curiozitate, dar si hohote de ras. Rasplata a fost reprezentata de pachete primite de acasa, cu haine si articole sportive. 

Vanzatorul Vasile a venit sa le faca aprovizionarea. Negocierile au fost dure si s-au tocmit pentru tot ce si-au dorit, reusind totusi sa mai sustraga cate ceva pe furis: „Parca sunteti cu alba-neagra! Unul ma tine de vorba si altul incarca!”, le-a spus Vasile. 

Noua sarcina a saptamanii de la nea Rata este construirea unui foisor, iar pentru ca nu au terminat construirea baii de saptamana trecuta, el nu le-a mai dat niciun argint: „Saptamana asta facem foamea, ca nu s-a dus sarcina la bun sfarsit!”, a spus Ionut.

Iulia Vantur le-a adus scrisoarea mult asteptata, jocuri si o sarcina speciala pentru aceasta saptamana. Dima l-a ales pe George drept fermier al saptamanii, iar Vica a fost cea care a intuit aceasta decizie. Dupa doar o saptamana, George a reusit sa impresioneze si sa preia conducerea fermei: „Voi incerca sa fiu un fermier cat se poate de organizat, in primul rand. In directia asta, probabil, voi incerca sa merg cu toata echipa!”. 

Sarcina data de Iulia este schimbul de roluri intre fete si baieti. In aceasta saptamana, fetele se vor ocupa de constructii si muncile curtii, iar baietii vor trece la cratita si le vor sfatui de pe margine. 

Creativitatea, simtul artistic si talentul actoricesc le va fi pus la incercare. Ei vor trebui sa joace o mica sceneta la Ferma Mioritica, un mini serial de patru episoade, pentru care vor primi zilnic un rezumat pe baza caruia sa dezvolte scenariul. Si capacitatea de a se recunoaste a fost supusa testului la jocul de-a baba oarba, care a starnit hohote de ras, fiind nevoiti sa se recunoasca doar dupa partile corpului. 

In editia de astazi, de la 20:30, telespectatorii vor vedea ce scenariu vor juca concurentii si cum se vor descurca in pielea personajelor, ce surpriza minunata i-a fost pregatita lui Ionut dupa doua luni de izolare, dar si cine este pe punctul de a ceda. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni