• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Americanos, americanos!" Omul ASTA e un adevarat tonomat muzical: "Ar trebui sa-ti schimbi numele de scena, in Gigel Internationalu'"

"Americanos, americanos!" Omul ASTA e un adevarat tonomat muzical: "Ar trebui sa-ti schimbi numele de scena, in Gigel Internationalu'"

<span style="color:#f00;">"Americanos, americanos!"</span> Omul ASTA e un adevarat tonomat muzical: "Ar trebui sa-ti schimbi numele de scena, in <span style="color:#f00;">Gigel Internationalu'"</span>

Gigel a fost una din marile surprize din acest sezon de Romanii au talent. La preselectii, Mihai Petre a fost singurul care a apasat pe "X" si a ajuns sa regrete ca n-a avut rabdare!

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro. Vezi finala aici  

Gigel Frone a schimbat mai multe palarii pe parcursul prestatiei sale din finala - cate palarii, atatea piese.

A facut dedicatii juratilor de la Romanii au talent, dar si regizorului Dragos Buliga, care l-a cooptat in serialul "Las Fierbinti".





"Ar trebui sa-ti schimbi numele de scena in Gigel internationalu", i-a sugerat Mihai Petre, cu referire la repertoriul muzical extrem de divers abordat de concurent.

"Cred c-o sa-mi pastrez numele de scena asa cum e", a raspuns Gigel Frone.

Andra se ridicase in picioare spre final, ca sa danseze pe melodiile lui:  "E clar, tu ai lipici la public!"





Numerele lui au reusit de fiecare data sa ridice publicul in picioare si sa smulga ropote de aplauze. Vezi ce show a facut in semifinala:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni