Daca in urma cu 3 ani numele Gigi Hadid nu ne spunea nimic, acum ea este cel mai solicitat model al momentului. Toti designerii de top o vor in prezentarile lor din cadrul saptamanilor modei, a defilat pentru Victoria's Secret si tocmai a realizat cel mai sexy pictorial de pana acum, pentru Sports Illustrated. Aproape ca nu are rivala in lumea modei...insa, de aproape, o urmeaza prietena ei, Kendall Jenner, la fel de populara si solicitata ca ea.

Insa nu ne-ar mira ca anul urmator sa fie anul Bellei Hadid, sora bruneta a celebrei Gigi. In varsta de 19 ani, Bella defileaza si ea cu ocazia Fashion Week-urilor, pozeaza in reviste de moda si nu duce lipsa de contracte publicitare. Adesea, cele doua surori Hadid impart acelasi podium de prezentare. 

In ciuda acestui lucru, Bella isi doreste sa se distanteze fata de sora sa, pentru a nu fi considerata o copie a ei. Acesta este motivul pentru care s-a si vopsit bruneta. "Eu am o personalitate mai intunecata. Sora mea fiind blonda, eu bruneta - cred ca ne separam destul de bine asa", a spus Bella.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos.