• PRO TV
  • Gina Pistol a fost ceruta in casatorie de Batman, la Alarma ProFM si a spus: "Da"

Gina Pistol a fost ceruta in casatorie de Batman, la Alarma ProFM si a spus: "Da"

Gina Pistol a fost ceruta in casatorie de Batman, la Alarma ProFM si a spus: "Da"

Gicu si Nicolai au pragatit o editie Alarma ProFM de colectie, cu cei mai tari eroi: chiar ei! Imbracati in Superman respectiv Batman, ei au asteptat-o cu sufletul la gura pe invitata lor, nimeni alta decat Gina Pistol, care a venit sa ia masina ProFM.

Nicolai nu a scapat ocazia, si-a adunat tot curajul lui Batman si pentru ca Gina a declarat la "MasterChef" ca va invata sa gateasca atat de bine incat dupa emisiune sigur se va marita, el s-a gandit ca e multumit de cum gateste ea acum si a cerut-o in casatorie.

A stat tot timpul cu ochelari negri de soare. Ce incerca Octavian Strunila sa ascunda de ochii tuturor

Ca la carte, intr-un genunchi, DJ-ul ProFM i-a oferit  frumoasei actrite de la "Serviciul Roman de Comedie" o scoica, pe post de inel. Gina a spus de mai multe ori "Da", insa iubirea celor doi a fost putin intunecata de urarea usor invidioasa a lui Gicu. "Gina, iti doresc ca el sa fie primul dintr-o lista lunga de soti".

La finalul emisiunii, Gina a plecat practic de la ProFM si cu sot, si cu masina. Masina ProFM, castigata pe 6 decembrie de un fericit ascultator care a aproximat cel mai bine numarul de kilometri parcurs de toate vedetele care s-au urcat la volanul ei.

DJ-ii Alarma ProFM au mai intrebat-o pe Gina ea ce erou si-ar dori sa fie, iar vedeta a raspuns ca pestisorul de aur, pentru ca numai el are puterea sa indeplineasca dorinte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni