• PRO TV
  • Se uitau la ei si nu le venea sa creada! Reactie neasteptata la "MasterChef". Ce i-a facut Gina Pistol lui Chef Scarlatescu in vazul tuturor

Se uitau la ei si nu le venea sa creada! Reactie neasteptata la "MasterChef". Ce i-a facut Gina Pistol lui Chef Scarlatescu in vazul tuturor

Se uitau la ei si nu le venea sa creada! Reactie neasteptata la "MasterChef". Ce i-a facut Gina Pistol lui Chef Scarlatescu in vazul tuturor

"MasterChef - Proba Celebritatii" a ajuns aproape de final. Marele castigator al editiei cu vedete va fi desemnat marti seara, in ajun de Craciun, de la 20.30.

Emisiunea i-a pus la gatit pe Laura Cosoi, Catalin Josan, Serban Copot, Monica si Gabriela Irimia, Don Baxter, Pacha Man, Elena Lasconi, Alex Dima, Gina Pistol, Ioan Isaiu, Adrian Daminescu, Jojo, Carmen Serban si octavian Strunila si a oferit multe momente spectaculoase si memorabile in timpul probelor de foc la care vedetele au fost supuse de catre cei trei chefi.

Asa se face ca juratii "MasterChef" au fost cu adevarat luati prin surprindere atunci cand Gina Pistol a sarit la ei si i-a pupat cu foc pe toti trei. Efervescenta si mereu cu zambetul pe buze, Gina a fost de neoprit in incercarea ei de a-i rasplati pe cei trei Chefi cu cate un pupic. Totul, pentru ca a reusit sa ghiceasca suficiente fructe la testul sub presiune si a ramas in concurs.

A stat tot timpul cu ochelari negri de soare. Ce incerca Octavian Strunila sa ascunda de ochii tuturor



In aceeasi editie, pentru a mai indulci tensiunea probei in deplasare, vedetele au facut glume peste glume, au ras si au cantat. Catalin Josan s-a remarcat prin glumele pe care le-a impartasit celorlalti concurenti si a ajuns sa faca bancuri in care juratii "MasterChef" au fost personajele principale. 


In marea finala au mai ramas Alex Dima, Elena Lasconi, Pacha Man, Laura Cosoi, Jojo, Gabriela Irimia, Catalin Josan si Don Baxter, insa unul singur va simti gustul succesului. 

Nu pierde ultimele doua editii "MasterChef - Proba Celebritatii, luni si marti, de la 20.30, la ProTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni