Gloria si Levent din LaLa Band traiesc o iubire plina de nabadai iar detalii despre povestea lor cat si a cuplurilor Cristina – Vlad, Sore – Rapha vor fi dezvaluite in documentarul “Generatia LaLa. De la serial la fenomen”, difuzat duminica, 2 decembrie de la 10.00 la PRO TV.

Levent si Gloria s-au intalnit pentru prima data acum doi ani, la castingul organizat de MediaPro Pictures, la care au luat parte peste 30.000 de participanti. S-au placut reciproc din momentul in care s-au cunoscut, dar le-a luat un an si jumatate pana sa-si dea seama ca se iubesc, insa din ziua in care s-au horatat sa formeze un cuplu sunt de nedespartit.

“Suntem impreuna de jumatate de an, chiar dinainte sa incepem filmarile pentru sezonul 3. S-a intamplat imediat dupa ce am dat Bacalaureatul, dupa o pauza de filmari, timp in care fiecare s-a concentrat asupra examenlor. In momentul in care ne-am revazut la filmari ne-am hotarat sa fim impreuna iar o perioada ne-am ascuns chiar si de colegi pana am fost siguri ”, spune Gloria.

Relatia lor este una sincera si pasionala, iar pana acum nu s-au certat niciodata pentru ca amandoi prefera ca vada partea amuzanta a lucrurilor :  “Suntem foarte sinceri unul cu celalalt si intotdeauna o discutie de-a noastra se sfarseste cu niste glume”, spune Gloria. “Ne certam ca sa ne impacam! ”, completeaza Levent.

Fanii serialului “Pariu cu viata”, din care s-a desprins trupa LaLa Band, pot afla mai multe detalii despre fenomenul care a cucerit Romania, marturii ale celor care au pus bazele acestui proiect ambitios si de amploare, duminica dimineata, de la ora 10.00, la Pro Tv, in cadrul documentarului „Generatia LaLa.

De la serial, la fenomen”. Tot atunci, telespectatorii vor urmari la Pro Tv imagini din culisele serialului “Pariu cu viata” si ale concertelor LaLa Band!