"Happy Hour" si marea sarbatoare "40 de ani de Tanar si nelinistit". La cine merge invitatia dubla la petrecerea VIP din Monte Carlo

01 Mai 2013, 00:01

Happy Hour  si marea sarbatoare  40 de ani de Tanar si nelinistit . La cine merge invitatia dubla la petrecerea VIP din Monte Carlo
"Happy Hour" a lansat pe 18 aprilie concursul "40 de ani de Tanar si nelinistit".

Zaharul Margaritar a adus aceasta surpriza dulce: o invitatie dubla la petrecerea VIP din Monte Carlo alaturi de starurile serialului "Tanar si nelinistit".


CONCURSUL S-A INCHEIAT:

 
Daniela Bacaoanu a strans cele mai multe voturi si a fost desemnata castigatoarea concursului "Aniversare - 40 de ani de Tanar si nelinistit", desfasurat pe site-ul www.protv.ro in perioada 17-30 Aprilie 2013.

"De cand "Tanar si nelistit" am urmarit/ Simt ca nu am mai imbatranit/ Tanara eu am ramas/ Dar si un fan infocat" - sunt versurile care i-au adus peste 3.000 de voturi, dublu fata de al doilea clasat in competitie.

 
Felicitari Daniela Bacaoanu! 
 
Premiul consta intr-o excursie pentru 2 persoane la petrecerea aniversara 40 de ani de "Tanar si nelinistit" ce va avea loc la Monte Carlo, in perioada 9-11 iunie 2013 (bilete de avion dus-intors pentru 2 persoane, cazare si mic dejun incluse).


Campania a durat 2 saptamani, de pe 18 pana pe 30 aprilie.
Citeste aici Regulamentul concursului.

Vezi episoade in intregime pe