• Emisiuni
  • Vocea României
  • Horia Brenciu, singurul barbat dintr-o familie cu patru fete. Cu cine seamana fetita lui si ce surprize muzicale ne mai pregateste artistul

Horia Brenciu, singurul barbat dintr-o familie cu patru fete. Cu cine seamana fetita lui si ce surprize muzicale ne mai pregateste artistul

Horia Brenciu, singurul barbat dintr-o familie cu patru fete. Cu cine seamana fetita lui si ce surprize muzicale ne mai pregateste artistul

Horia Brenciu se afla intr-o perioada foarte plina a vietii sale: pregateste concertele din martie de la Sala Palatului, un nou turneu national si este tatal unei fetite de doar cateva luni. Am fost curiosi cum arata programul lui in aceasta perioada, si iata ce raspunsuri am primit:

E suuuper lejer… :) Dincolo de turneul national si de serile de 27, 28 si 29 martie, de la Sala Palatului, daca mai adaugi si temele de la scoala Mariei, fata mea mijlocie si emotiile pe care le am pentru examenele Andreei, fata mea cea mare, chiar sint relaxat. In luna februarie vom mai lansa primul nostru film documentar realizat in turneul de anul trecut si-o sa filmez si primul clip al duetului cu Julie Mayaya… Repetiile cu orchestra si inregistrarile in studio intregesc acest tablou mirific! Pe scurt, dupa cum vedeti, toata lumea e mai mult decit pregatita pentru primavara lui 2013 care se anunta plina de… neliniste. :)

 

Ce pregatesti pentru concertele din martie? Stim ca nu vrei sa dezvalui foarte multe dintre surprize,dar da-ne macar citeva detalii despre invitatii tai speciali, despre felul in care te-ai gindit sa regizezi concertele, despre motivele pentru care iti doresti sa cinti pentru publicul tau.

N-as vrea sa dezvalui nimic din regia spectacolului…Nu de alta, dar as strica surpriza spectatorilor. Un singur lucru as spune, totusi… In ultimii ani mi-e din ce in ce mai clar ca toate productiile mele trebuie sa contina bucurie! Fie ca e vorba de spectacolul din martie, in care de 3 ani incoace facem exact ce ne spune inima, fie ca e vorba de show-ul de swing din decembrie, toate trebuie sa aduca zimbete. Daca nu rade nimeni in sala, inseamna ca nu ne-am facut datoria. E simplu.

 

Ne poti da citeva detalii despre tinutele pe care le vei purta (cite la numar, cine le face), citi oameni sint in echipa de productie, ce efecte speciale pregatesti?

Orchestra mea va numara 16 artisti care se vor schimba de mai multe ori in timpul spectacolului. Dupa cum i-am obisnuit pe spectatori, vor fi si acum regii extrem de interactive! Avertizez publicul ca este imperios necesar sa colaboreze. Niciun show nu va fi complet fara ei! De efecte speciale, de balet sau de invitati surpriza nu vom duce lipsa deloc lipsa. Lumea trebuie sa vina cu inima deschisa pentru ca sunt multe emotii de care vor avea parte.

 

Ce te-a facut sa pregatesti un nou turneu national?

Odata ce descoperi tara, asa cum am facut-o anul trecut, la primul nostru turneu, nu te mai saturi de ea. Pentru noi aceasta escapade e ca o vacanta plina de surprize. Nu ne intereseaza miile de kilometri, repetitiile sau eternele probe de sunet, ci pur si simplu, asteptam sa simtim tara prin oamenii ei!

Ce se intimpla acum cu Julie Mayaya? Spuneai ca o lasi putin sa-si traga sufletul si dupa aceea treceti la treaba? In ce stadiu sinteti acum?

Luna asta am lansat prima noastra colaborare. KISS ON MY LIPS se numeste melodia si a fost “sarutata” pozitiv, ca sa zic asa, de cei care au ascultat-o pina acum... In ianuarie, i-am cunoscut intreaga familie. Fratele, sora si tatal, acesta din urma venind tocmai din Congo pentru a-si felicita fiica pentru castigarea trofeului Vocea Romaniei.

 

Ce-i pregatesti lui Julie pe plan muzical?

Dupa KISS ON MY LIPS urmeaza o experienta extrem de benefica pentru orice voce tanara si anume Sala Palatului si turneul national, adica peste 17 concerte fata-n fata cu un public extrem de exigent. La sfirsitul lui martie, pe 27, 28 si 29, Julie va urca pe scena Salii Palatului alaturi de alti colegi ai ei din echipa mea de la Vocea Romaniei. Laurian Manta, Ovidiu Lazar, Vlad Simon, Iuliana Puschila si Maria Cojocaru sint cei pe care i-am invitat sa fac spectacol pe cea mai titrata scena a tarii. Si daca toate s-ar opri aici… Alaturi de tinerii artisti va fi si orchestra mea formata din 16 muzicieni, un balet de zile mari si alte cadouri muzicale pe care nimeni nu le banuieste! ;-)

 

Esti singurul barbat dintr-o familie cu 4 fete. E greu, e usor?

5 fete… Bona nu este deloc de neglijat. :) Cu atatea fete prin preajma ta, nicio zi nu seamana cu cealalta. A fi tata este poate cea mai frumoasa si mai provocatoare slujba din lume. 

 

Fiica ta iti seamana?

Voce, privire, atitudine, vocatie, determinare, lacrimi, uimire si pofta de mincare… E clar! A mea e! :)

Ii cinti micutei Mina?

O innebunesc cu cantatul!

 

Ce-ti place cel mai mult sa faci cind ajungi acasa?

Imi place sa-mi sara cineva in brate!

 

Ce-ti doresti pentru 2013?

Sa vad din ce in ce mai multe zimbete de pe scena, oriunde m-as afla in tara.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni